martes, 20 de octubre de 2009

La Tira

Hi ha por a les radiacions de les antenes



Per fi un jutge sensat i amb sentit comú, ha evitat amb la seva sentencia, que s’instal·li una antena de telefonia mòbil, a la teulada de Plaza Treball, 5. Els Veïns de la zona s’hi van oposar en considerar que podia ser perjudicial per la seva salut.
Efectivament, hi ha diversos casos documentats, en els que es pot apreciar una relació causa-efecte. Es a dir; que la instal·lació d’una antena d’aquests tipus, ha coincidit amb l’aparició de greus malalties en Veïns de edificis dels voltants.

Els Veïns de la zona Plaza del Treball, van recollir signatures i presentar al·legacions; això no val per a res. Varen penjar pancartes als balcons; això ja val una mica més. I van demandar l’assumpte al jutjat; això val molt.

El jutge amb gran sentit comú, basa la seva sentencia, en que la companyia
instal·ladora no ha garantit que les radiacions produïdes per l’antena, siguin inofensives pels Veïns i davant del dubte, el jutge invoca el principi de precaució, considerant que ha de prevaler el dret dels Veïns a viure sense la preocupació de les possibles malalties que els hi pot causar l’antena. En tot cas, ha fet prevaler el dret dels Veïns, al negoci d’una operadora i tal cosa demostra sens dubte, la imparcialitat del jutge.

I que diu l’Ajuntament de Lleida, sobre les demés antenes de telefonia que hi ha a la ciutat, si tampoc van donar garanties de innocuïtat? Doncs senzillament l’Ajuntament no diu res. Es veu que és tanta la sensibilitat social del nostre Alcalde, que si algun Veí no guanya una sentencia en un jutjat, no es dona compte de les coses? Perquè, que passa amb l’antena de Bordeta, amb la de Balafia, amb la de rambla Aragó, amb la de Passeig Ronda/Mariola, amb la del Secà, amb la de Cappont, amb la de Rambla Ferran, amb la de Alcalde Porqueres/Passeig Ronda, i tantes altres que hi tenim a la ciutat?

Hi ha queixes al barri de Ciutat Jardí, perquè els telèfons no tenen massa bona cobertura? ¡No hi ha problema! Que instal·lin una antena a la teulada del xalet, del diputat Pané, ja que quan era regidor de l’Ajuntament de Lleida ens deia que: “no està comprovat que les antenes siguin perjudicials”. Doncs miri, el que hem comprovat, és que vostès des de l’Ajuntament no demanen la garantia de innocuïtat a les operadores. ¿Com és possible tal cosa, quan tenen un Departament de Salut Pública? ¿És que no els importa a vostès la salut dels Veïns de Lleida? ¿O potser és que ......? ¿Què és, Sr. Alcalde?



Sentencia contraria a una antena de telefonía móvil

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]