lunes, 26 de octubre de 2009

Des de la meva finestra

El cas Gurtel , és un cas puntual?



La sospita ha caigut sobre el PP valencià que justifica haver pagat a la empresa de la trama Gurtel i per varis conceptes: preparar reunions pel partit, preparar campanyes, gravació de vídeos, disseny d’actes, etc.

El cas Gurtel continua el seu curs. Fa poc es va saber que el PP valencià, va pagar en els últims cinc anys (2005,2006,2007,2008, 2009) i fins que va explotar el cas, la quantitat de 2.700.000 euros, encara que els populars asseguren que tot va estar legal. La xifra sembla coincidir amb la que considera en el seu informe la Brigada de Blanqueo de Capitales. També es diu, que tant “El Bigotes” com els set empleats de la empresa Orange Market, cobraven en negre “amb diners fora del circuit legal”.

Les investigacions tant judicials com policials, estan desfent el que sembla ser, una madeixa de corrupteles que tenen de portar presumptament a esclarir el cas, a fi de que la justícia pugui castigar tot el severament que permeti la llei, conductes delictives.

De les indagacions policials, es diu que consta com el Bigotes li portà a la esposa de Camps un regal pels nadals del 2008. En veure el regal, la esposa li va cridar l’atenció: “T’has passat vint pobles. No m’ho quedaré”. A què ve un regal tant valuós?

En casos d’aquest tipus, el primer que necessiten els “aconseguidors”, és comprar voluntats. Tot es basa en la compra de voluntats, que es paguen des del repartiment de beneficis.

En tot cas, tenim alguna garantia de que a Catalunya estem immunitzats contra aquest tipus de coses? Que passaria si alguns Ajuntaments catalans fossin investigats a fons?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]