martes, 22 de septiembre de 2009

La Tira

Ens volen vendre sopars de duro



A primers d’agost, en una partida dels voltants de Lleida, quatre bandolers van entrar en una torre, assassinant d’un tret al seu propietari. Al dia següent el nostre Alcalde va sortir en la televisió assegurant reiteradament que: “això ha estat un fet puntual; Lleida és una ciutat segura”.

El que va fer l’Alcalde tres dies desprès, és reclamar a Interior 97 Mossos més per la demarcació de Lleida, la qual cosa esta molt bé. Com també estaria molt bé, que ell mateix com a cap de la Guardia Urbana que és segons la llei, fes patrullar als agents pels carrers.

Pocs dies desprès, els Mossos d’Esquadra van fer públic un comunicat segons el qual, Lleida sofreix molts robatoris en l’interior de vehicles aparcats; van donar com a dada, que en les ultimes setmanes hi havia una mitjana de 25 robatoris diaris.

A finals de mes, es va publicar que una empresa informàtica de Bilbao havia posat en marxa un programa que permet saber quin grau de delinqüència hi ha en cada zona. Es veu que quan s’arriba a la zona de la nostra ciutat, apareixen “moltes pistoles” indicant que hi han hagut problemes delictius seriosos.
El passat dissabte, una Plataforma Veïnal va recollir firmes, per exigir a l’Ajuntament solucions que millorin la seguretat ciutadana al casc antic.

Hi ha coses que no s’entenen: si l’Alcalde ens diu “que Lleida és una ciutat segura”, com és que ell mateix a corre-cuita, reclama 97 agents més a Interior i a més, desprès els fets tossuts, ens demostren que Lleida no és tant segura?

No sabem el perquè, però esta vist que l’Alcalde, no mana als seus agents a patrullar pels carrers, ja sigui per fer una tasca de vigilància, o si més no, per a tenir un efecte dissuasori sobre les temptacions dels delinqüents. Algú li tindria de dir a l’Alcalde, que els agents no estan empleats només per cobrar un sou, sinó per patrullar pels carrers vigilant.
En tot cas, veiem als agents amb les motos que van a posar multes, i que misteriosament apareixen quan en un carrer hi ha un cotxe mal aparcat; aquestes actuacions només tenen un efecte recaptatori, però no té cap incidència positiva en la seguretat ciutadana dels lleidatans. Per cert, hi ha persones, que han vist a un veí a qui han identificat, que es passeja pel carrer i que es dedica a anotar en un paper, les matricules dels cotxes mal aparcats?
Senyor Alcalde, no ens vengui sopars de duro que ja el coneixem!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]