viernes, 4 de septiembre de 2009

La Tira

Sr. Gómez; regidor de Participació o regidor de la Casa de Andalucía?



Al passat mes d’abril l’Alcalde de la entitat descentralitzada de Sucs va presentar una moció demanant el cessament del regidor de Participació de Lleida, Joan Gómez, per “falta de respecte institucional”.
Potser no anava tan desencaminat l’Alcalde de Sucs, perquè ara uns socis de la Casa de Andalucía, no descarten fer una petició similar.
Diuen no tenir res contra Gómez, però no entenen el perquè acostuma a voltar tot sovint per la Casa de Andalucía, per parlar amb el president Solana. Es pregunten de que parlaran tantes hores? A la fi i al cap, una entitat d’uns 200 socis no ha de portar tants mal de caps, o si?

Arran de tot el que últimament estan veient, tenen la sensació de que Gómez és realment qui fa de President de la entitat i Solana fa d’ajudant. I si es cert que Gómez té per sistema, no parlar-se amb els altres regidors, es pregunten com parla tant amb Solana?

Històricament els socis de la Casa, es van segregar en dos grups i així havien funcionat, cadascun al seu aire. Ara però, algú ha tingut la idea d’ajuntar els dos grups; una decisió que es tenia de prendre per consens, amb temps, pedagogia i delicadesa, en canvi s’ha fet bruscament, per això han aparegut desconfiances i friccions.

De moment estan molt dolguts perquè diuen que se’ls hi canvia la seu social sense prèvia aprovació per l’assemblea de socis, tal i com manen els estatuts de la entitat. Els hi han traslladat la seu social a l’Avinguda d’Alacant. En aquell edifici, l’empresa constructora del President està fent moltes obres des de fa dies. Es veu que volen posar un bar restaurant a la planta baixa.

Però els socis que estimen la Casa de Andalucía tenen un seguint de preguntes que els amoïnen i a les que no troben resposta; es pregunten:
¿Qui pagarà les llargues i costoses obres de condicionament del edifici, perquè diuen, que la entitat no té un duro?
¿Quan s’ha aconseguit la llicencia d’obres per condicionar l’edifici?
¿Quan s’ha aconseguit la llicencia d’activitats per obrir el bar restaurant?
¿Que li podria passar a l’entitat, en cas de que obres i activitat es fessin sense llicencia, i si es tingues de fer responsable d’aquestes irregularitats legals?
¿El reagrupament de les dos “cases”, s’ha fet de bona fe o per eliminar-ne a una d’elles?
¿Quines tecles toca el regidor Gómez a la Casa de Andalucía i amb quin permís del socis...És que potser no té feina a l’Ajuntament?

Els socis estan preocupats i no saben com acabarà tot, però de moment es prou evident un gran malestar entre ells. Esperen que algú pugui reconduir sens falta, tota la vida social de l’associació, pel bé de la entitat i a satisfacció dels socis que estimen la Casa de Andalucía.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]