miércoles, 2 de septiembre de 2009

Cartes al Director

Polítics o tramposos?

Hi ha gran xivarri a propòsit de la sentencia que el Tribunal Constitucional té d’emetre sobre el recurs de l’Estatut de Catalunya. Tot el qual em porta a tenir presents les següents consideracions:
Totes les relacions socials, ja siguin familiars, legals, de negocis o lúdiques, estan regides per unes regles que entre tots hem acordat i acceptat prèviament.
Els que a mig fer, pretenen canviar les regles a conveniència pel temor a resultats desfavorables, són assenyalats com a tramposos.
Les regles per les quals es regeix la política al nostre país, estan recollides en la Constitució Espanyola que fixa els supòsits en els que poden ser recorregudes les lleis aprovades pels parlaments i en aquest tràmit estem.

Dedueixo per tant, que posar en qüestió ara i en aquest moment, la competència del Tribunal Constitucional per jutjar el recurs sobre l’Estatut, és de tramposos. Altra cosa és, que es proposi canviar en un futur, la forma d’elecció i composició dels membres del Tribunal.

Crec que els nostres polítics no són objectius, però donarien al menys una certa imatge d’objectivitat i serietat, si mentrestant callessin. Cridar i manifestar-se són actituds de extraparlamentaris, quan ells són parlamentaris i com a tals els hi paguem uns sous extraordinaris.
Si callessin fins que sortís la sentencia demostrarien una certa ètica. I quan es produeixi la sentencia la tenen d’acatar, els agradi o no. Els ciutadans estem obligats segons diuen ells, a acatar les sentencies judicials, doncs ells també, al menys que ens vulguin demostrar que encara estan arrapats als tics dictatorials del “aquí mando yo”.

A. Vila

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant . En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:
ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]