jueves, 9 de julio de 2009

Queixes veïnals

El superflu sí; el necessari no



Ens acaba d’arribar una queixa amb una fotografia feta el dia 7 a les 10:05 del mati, al començament de la Avinguda de València. És com en altres ocasions ja hem publicat, un contenidor ple fins dalt que vessa al terra i que la companyia concessionària de recollida d’escombriaires no buida.

La fotografia porta adjuntada una pregunta: ¿Com és possible que havent tingut una apujada tant gran en el rebut d’escombriaires que ens ha passat l’Ajuntament de Lleida, tinguem un servei cada cop més dolent?
Naturalment, no hem pogut contestar tal qüestió, perquè no és de rebut, que a les deu del mati d’un dia laborable, un contenidor estigui desbordat d’envasos (i no és l’únic).

Tampoc és de rebut, que els veïns tinguin de telefonar al número que s’indica en el contenidor quan aquest està ple; sinó que és responsabilitat de la companyia concessionària vigilar els contenidors, per això ens cobra el servei a preu d’or.

El que sí recordem, es que fa uns anys l’Ajuntament va adjudicar el contracte de recollida a una empresa diferent de la que sempre havíem tingut (SEINSA). Aquesta va presentar, amb tot el seu dret legal, un recurs contenciós administratiu, que en primera instància ha guanyat i per tant, ha perdut l’Ajuntament. I segons vam sentir a dir en el seu dia, si SEINSA acaba tenint una sentència ferma favorable, demanarà i estarà en el seu dret, la indemnització corresponent, que vindrà a ser com si paguéssim un altre contracte de recollida; és a dir, el que estem pagant ara, més el de la indemnització. ¡Vaja negoci faríem!

El nostre Alcalde esta sempre molt ocupat inaugurant això i allò; ahir per exemple va presentar el “Saló d’Aigua”. Està bé, però escolti senyor Alcalde, aquest “Saló d’Aigua”, solucionarà la recollida regular i eficaç dels contenidors de brossa a la ciutat, o és que només esteu presentant o inaugurant collonades? ¿No serà que vos practiqueu allò del superflu sí, però el necessari no?

Nosaltres li traslladem al nostre Alcalde la pregunta que ens han fet: ¿Com és possible, que havent tingut una apujada tant gran en el rebut d’escombriaires que ens ha passat l’Ajuntament de Lleida, tinguem un servei cada cop més dolent?
Contesti Alcalde. Ja sabem que vostè no té costum de contestar cap pregunta veïnal delicada, però els Veïns de Lleida es poden preguntar: si li paguem un molt bon sou i és incapaç de contestar les preguntes més senzilles, quina classe d’Alcalde tenim?


ALCALDE, VOSTÈ MOLTA RIALLETA... PERO... CONTESTARÀ... SÍ..... NO..... QUI LO SA?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]