jueves, 16 de julio de 2009

La Tira

Lleida, vuitena ciutat on és més cara la cistella de la compra



S’acaba de publicar que Lleida és la vuitena ciutat del país on la cistella de la compra és més cara. Diu que “El Observatorio de Precios de Alimentación y Droguería”, en el segon trimestre de l’any, estima que posant com a base una ciutat on la cistella de la compra costa 100, resulta que la mitjana a Lleida, ens costa 110.

Si les indicacions del Observatorio son fiables, potser que el nostre Alcalde tindria d’haver pres cartes en l’assumpte; per exemple, en compte de apujar-nos els impostos municipals, baixar-los en aquest 10% diferencial.
Pensem que aquesta mesura fora molt ben vista pels Veïns de Lleida, ofegats ja com estem, per la crisi. El nostre Alcalde hauria d’haver tingut en compte aquest paràmetre per simple coherència amb el seu discurs, tindria d’haver demostrar la seva sensibilitat institucional i abaratir els impostos dels lleidatans, en vers la sostenibilitat i la cohesió social, que són la justificació publica i perpetua de la seva política. Perquè a veure: és sostenible que els lleidatans, tinguem de pagar un 10% més en la cistella de la compra (que no és un luxe, sinó una necessitat) mentre tenim els sous congelats, a la vegada que no ens baixen els impostos; és sostenible aquesta situació?
D’un altra banda, ¿fomenta d’alguna manera la cohesió, aquesta precarietat econòmica que estem sofrint els lleidatans?

Queda clar, que el discurs tant repetitiu del nostre Alcalde, dient sobre les seves polítiques que augmenten la sostenibilitat i la cohesió, és un argument que no s’aguanta ni escrivint-lo en una pancarta a les mans de Indivil i Mandoni.

Li volem demanar al alcalde de Lleida, que deixi de fer ja, tants discursos buits, de pandereta i és preocupi de les necessitats dels seus Veïns, que no estan gaire ben ateses des de l’Ajuntament.

Potser per part dels Veïns de Lleida, fora molt més interessant que el nostre Alcalde toqués de peus al terra i es dediques a fer polítiques Veïnals, i per tant, en favor dels interessos dels Veïns, en comptes de fer polítiques d’elit (La Llotja, Gardeny, etc), que no sabem a qui beneficien.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]