lunes, 13 de julio de 2009

La Tira

¿De què ens serveix la Guardia Urbana?



Fa pocs dies, l’Associació de Veïns de la Bordeta va denunciar queixes veïnals per baralles i curses de motos a la plaça de L’Amistat. No cal dir que si hi ha baralles, la situació no fa honor al nom de la plaça.

Els veïns de la zona denuncien baralles reiterades de diferents bandes juvenils en la zona, uns grups que ocupen trams de vorera, impedint el pas als veïns de la zona, que es veuen obligats a passar per la carretera. A més, embruten la zona amb llaunes, botelles, bosses, envasos, crispetes, etc.
Diuen haver vist també, com alguns orinen les parets. Fins i tot, hi ha veïns que asseguren que en la zona hi ha un consum públic de droga.
Aquest estat de coses, entre uns grups de joves que no respecten l’ús normal de la zona i uns veïns molestos, que demanen ser respectats perquè paguen impostos, està provocant enfrontaments entre les dues parts.

A tot això, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, actuant en nom de l’Alcalde (ja que segons diu la Llei, ell és sempre el cap de la Guardia Urbana), ha declarat per tota solució que: “es tracta d’un problema de convivència generacional” .Es a dir, Sra. Mestres i Sr. Alcalde, que quan en una zona hi han baralles, consum públic de droga, bloqueig de voreres i curses de motos, per a vostès és un problema de “convivència generacional”. Doncs mirin, per la mateixa i absurda regla de tres, quan els veïns tenim de deixar el cotxe en doble fila per descarregar (perquè no hi ha on deixar-lo), doncs la Guardia Urbana no ens pot multar, perquè no és una infracció, sinó que és tracta d’un problema de manca de previsió municipal, al no equipar el barri amb aparcaments; ho podem definir com: “una manca d’aparcament convivencial”.

No sabem exactament quina deu de ser la feina de la Regidora i del Alcalde en quan fa a la Guardia Urbana; si és que estan en el càrrec per a fer complir la llei i vetllar perquè els veïns siguin respectats en els seus drets, o si només estan per a fer de “florero” i cobrar un bon sou.

Arribats en aquest punt volem preguntar: ¿Sr. Alcalde, vos que sou el Cap de la Guardia Urbana, ens podeu dir, quina utilitat ciutadana té la Guardia Urbana, llevat de posar-nos multes a preu fet”?

ENS HO DIRÀ...... SÍ......NO ......JA ES VEURÀ....

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]