viernes, 3 de julio de 2009

La Tira

¿Que passa amb les Subvencions que dona l’Ajuntament de Lleida ?

Emana de l’article 9 de la Constitució Espanyola; “Els ciutadans i els poders públics resten subjectes a la Constitució i a la resta de l’ordenament jurídic”. Vol dir, que tant ciutadans com Administració estem obligats a complir la llei, totes les lleis.

D’un altra part, la Llei 38/2003, General de Subvencions i en el seu article 18/1 diu:“Los órganos administrativos concedentes publicarán en el diario oficial correspondiente, y en los términos que se fijen reglamentariamente, las subvenciones concedidas con expresión de la convocatoria, el programa y crédito presupuestario al que se imputen, beneficiario, cantidad concedida y finalidad o finalidades de la subvención”.

Resulta per tant, al menys sospitós, que l’Ajuntament de Lleida, a l’any 2004, 2005 i 2006, incompleixi la Llei, no publicant el llistat de subvencions donades cada any al Butlletí Oficial de la Província, i al 2007 publicant-ne només unes quantes.

Es comenta que una Associació de Veïns, no feia cap activitat, per tant no pot tenir factures pagades i no pot justificar subvencions rebudes. No feia assemblees generals anuals tal i com diu la llei, per tant, no se li podia donar subvencions, en canvi l’Ajuntament de Lleida ni donava? ¿És cert això?

¿Com és, que l’Alcalde, el Sr. Ros, ha amagat aquestes publicacions?¿Perquè s’han amagat aquestes publicacions a la publica coneixença? ¿A qui s'han donat les subvencions?¿Com és, que l’Alcalde no dona transparència a aquestes dades, tot i que li obliga la Llei, essent subvencions donades amb càrrec al pressupost públic i per tant pagat entre tots, amb els nostres elevats impostos?
Ho hem preguntat fins i tot per escrit, però des de l’Ajuntament no hem obtingut cap resposta, tothom calla.

¿Com és, que l’Alcalde Ros ha incomplert la Llei? ¿No tindria d’intervenir la Fiscalia en aquest cas?
Un altre misteri en l’acció de govern municipal de l'Alcalde Ros. ¿Quan sabrem la veritat? ¿Quan acabarà la opacitat del nostre Ajuntament?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]