martes, 30 de junio de 2009

La Tira

La Piscina dels Camps Elisis, sembla tenir una aluminosi de posar i treure



“A Cappont hi havia des de fa molts anys, una piscina coberta on molts veïns/es del barri hi havien anat de nens per aprendre a nedar. També molts veïns i veïnes hi anaven per recomanació medica, en patir malalties d’esquena i de cervicals. També molts nens del barri fins al març del 2007, hi anaven per aprendre a nedar. Era una instal·lació municipal i per tant publica, que ha ofert un servei molt apreciable als veïns del barri, que en no pocs casos, en tenen un record molt entranyable”.

Així començava una columna que vàrem publicar al 13 de maig, il·lustrant-la amb una fotografia de la façana on posa al cartell: "LA PAERIA, PISCINES MUNICIPALS”, encara que a la última fotografia que ens han passat d’aquest cartell ha desaparegut la llegenda “piscines municipals” i és que el nostre Alcalde va decidir ja fa uns mesos, no reparar la piscina coberta dels Camps Elisis, que està tancada des de març del 2007. Va dir que en el seu lloc, se’n farà un altra a Pardinyes. Bé en aquest cas, serà una piscina per Pardinyes que li han tret a Cappont. La frase de que serà la piscina de Pardinyes-Cappont no és creïble; Sr. Alcalde, no ens vengui sopars de duro.

Els Veïns de Cappont estan molt decebuts amb la decisió del nostre Alcalde, de traslladar la piscina de Cappont a Pardinyes. Ara en la antiga piscina dels Camps Elisis, hi consta a la porta de vidre un cartell que diu “Centre Excursionista”. Veïns de Cappont, va anar a preguntar a les persones que ara utilitzen l’edifici de la piscina, la resposta va estar que allí no hi podia continuar la piscina, perquè segons “els hi havien dit”, l’edifici té aluminosi.

Bé, aleshores si no es pot remodelar la piscina, perquè l’edifici té aluminosi, tampoc hi poden haver altres activitats en aquest edifici, oi que no, Senyor Alcalde? Perquè sembla difícil de creure, que per uns, l’edifici tingui aluminosi i en canvi per uns altres no.

Els veïns de Cappont, ens manifesten no saber en base a quin raonament, no poden utilitzar la seva piscina i en canvi, si poden utilitzar l’edifici les persones del Centre Excursionista? Què hi deu d’haver? ¿Perquè uns sí i uns altres no, perquè aquesta desigualtat, quan precisament aquest Ajuntament té una Regidoria de polítiques d'Igualtat?

I Sr. Alcalde, quin arquitecte li ha firmat un informe que digui, que l’edifici de la Piscina dels Camps Elisis, té una aluminosi de “quita y pon” o de posar i treure?
Si es vol ho podem preguntar d’un altra manera: Sr. Alcalde, l’aluminosi de l’edifici on esta ubicada la Piscina dels Camps Elisis, té una aluminosi real o imaginaria?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]