sábado, 6 de junio de 2009

La Tira

“Molt parlar i poc fer”







“Volem l’Institut a Cappont”. Aquest és el lema que van fer servir les comunitats educatives i el veïnatge de Cappont quan ahir es van concentrar al solar (destinat a l'Institut) unes 400 persones entre pares, nens, familiars i veïns, per expressar davant l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, que ja ni ha prou de que els prenguin el pel.

Una barriada amb 15.000 veïns, es mereix un institut de secundaria; millor dit, hi ha barris que són més petits i en tenen, per tant, no resulta exagerat que a Cappont parlin de greuge comparatiu, respecte a tots els altres barris.

En el parlament in situ, han fet constar que la moció número 60, aprovada pel Ple Municipal de la Paeria, amb la unanimitat de tots els grups polítics, al dia 27d’abril de 2007, on l’Ajuntament de Lleida deixa constància en l’acta del Ple, de la prioritat que suposa “la incorporació de l’IES al barri de Cappont, atès el creixement contrastat de la seva població escolar”, assenyalant el solar de propietat municipal, situat al carrer Salvador Espriu, just darrera del CEIP Frederic Godàs, com a lloc idoni per a la seva ubicació. Tanmateix es compromet a accelerar al màxim possible el procés de modificació dels usos permesos en aquest solar per tal de facilitar-ne la construcció.

Està com a molt clar, que el nostre Alcalde va dir blanc i ha fet negre; en dos anys no ha fet ni tant sols el primer tràmit legal; modificar l’ús del solar; un tràmit que a l'Ajuntament no li costa ni un cèntim.
Davant d’aquesta situació de greuge comparatiu i marginació que en aquest sentit pateix el barri de Cappont, sembla molt encertada i expressiva, la pancarta que portaven uns nens i on es deia : “Molt parlar i poc fer”.Sr. Alcalde, sembla que us han vist el plomall, no?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]