martes, 2 de junio de 2009

La Tira

És SOSTENIBLE que algú faci un master, pagat amb diners públic?



Fa pocs dies un portaveu de l’oposició a l’Ajuntament de Lleida va denunciar un parany de la regidora d’Economia, en cridar-lo per donar-li unes explicacions i aleshores es va trobar amb la premsa convocada per aquesta senyora, davant de la qual li va exigir una rectificació. En fi, aquest és l’estil Mínguez.
Denuncia a més, que l’equip de govern, no els hi deixa veure les factures de l’Ajuntament, ni el que guanyen l’equip de govern i els càrrecs de confiança.

I té tota la raó quan diu, que els hi faran creure que amaguen alguna cosa que no volen que es conegui. Això fa un fort tuf d’opacitat sospitosa, d’aquesta opacitat tan característica del nostre Ajuntament; penseu que ja fa bastants anys, que un antecessor del portaveu denunciant, ja demanava poder veure les factures per activa i per passiva, però no ho va aconseguir.
¿I perquè es permet aquesta manca de transparència institucional, quan als Veïns de Lleida (com a d’altres) en el moment de fer la Declaració de Renda (com un exemple que està al caure), pràcticament casí se’ns escorcollen fins i tot les butxaques?

Però que passaria, si la escena fos al inrevés, es a dir, si el partit que ara reclama veure les factures estigues a l’equip de govern i el partit del govern estigues a la oposició? Voleu dir que no convocarien manifestacions amb cridaners i pancartes?

Ja sabíem que la senyora Mínguez del PSC va fer un master a ESADE que ENS VA COSTAR A TOTS, 6.000 euros.
Amagar factures que hem pagat entre tots, mantenir desconeguts sous dels membres de l’equip de govern que paguem entre tots i no publicar els pressupostos de l’Ajuntament en el termini que marca la llei. Això és el que li van ensenyar en aquest master?

¿Però és cert, que hi ha un altre regidor del PSC, que també que va estudiar al mateix centre? En aquest cas, tindríem d’afegir: TAMBÉ VAM PAGAR AQUESTS ESTUDIS ENTRE TOTS?

És SOSTENIBLE, que entre tots paguem aquests estudis? I en tot cas, la SOSTENIBILITAT que té de ser, per beneficiar a tots, o per SOSTENIR i beneficiar només a uns quants privilegiats?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]