lunes, 18 de mayo de 2009

Queixes veïnals

Un carrer del Bruc inaccessible





El carrer del Bruc resulta ser un dels carrers mes antics de Cappont o de “fora el Pont”, com alguns en deien fa anys. La seva antiguitat però, no pot comportar deixadesa o abandonament per part del nostre Ajuntament.
Tenim un Ajuntament molt preocupat en fer grans projectes faraònics, passarel·les de disseny, una llotja de firma, un pont manterolat, etc. però al mateix temps la Paeria descuida una cosa tant simple com és el manteniment de molts dels nostres carrers; les rajoles aixecades, els forats (grans i petits) i els desnivells, fan que en molts carrers, la tasca de vianant es tingui de fer mirant al terra atentament, no sia que ens peguem una morrada.

L'estret carrer Bruc no és pas una excepció; amb unes voreres que tenen uns cinquanta centímetres i amb rampes que poden provocar més d’una caiguda, ara s’ha vist encara més perjudicat per la falta de previsió i manteniment. Ara, en enderrocar-se alguns edificis de la banda dreta per mal estat, s’han col·locat a sobre de la petita vorera, tres blocs enormes de formigó que serveixen per aguantar tres postes de fusta, on van penjades conduccions elèctriques.

Que com queda el pas de vianants en aquest carrer? Doncs queda molt malament, si uns de les dues voreres està ocupada per tres grans blocs de formigó, per allí no es pot passar caminant. I a més poc abans del primer bloc hi ha un tros de vorera que ha desaparegut. Com passen els cotxes dels nens? Doncs no passen, no poden passar.

El timbaler del Bruc a qui segurament deu el seu nom el carrer, de qui segons es diu era expert caminador en terreny muntanyenc, no podria passar per aquesta vorera encara que es calcés unes sabatilles de marca.

On queda, senyor Alcalde, la seva eterna cantarella de la “accessibilitat”?
Vostè creu que és accessible caminar per aquesta vorera, o preguntat d’un altra manera: quan vostè presumeix de preocupar-se per la accessibilitat en la ciutat, vol dir que no ens està prenen el pel?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]