martes, 5 de mayo de 2009

Queixes veïnals

Que significa el “Plan E”?



Si en sentir que es posava en marxa el “Plan E”, algú s’havia fet il·lusions de veure reparats els desperfectes urbans que hem d’anar sortejant pels carrers de la ciutat, ja s’ho pot treure del cap. El “Plan Zapatero” no “remendará”, o no apedaçarà els desperfectes urbanístics (de vegades perillosos) que hi tenim per la ciutat.
La finalitat del “Plan Zapatero” no era altra que construir projectes que no entraven en els esquifits pressupostos dels municipis, es a dir per a poder fer-se a ell mateix una gran propaganda que paguem entre tots, amb l’excusa de que fomentant l’obra publica es rebaixarà la xifra d’aturats.

Ara tenim ja molta obra publica en marxa i paradoxalment està augmentant escandalosament la xifra d’aturats. Com s’entén això?
Retornant al tema de la reparació de desperfectes, hem de senyalar que les voreres de Lleida estan en mal estat, amb rajoles trencades, aixecades, desenganxades, amb forats i esfondraments.

Últimament ens han arribat set queixes sobre un esfondrament que des de fa quatre setmanes està al carrer Trinitaris número 6 del barri de Cappont. Uns veïns de la zona indignats van telefonar en varies ocasions a l’Ajuntament, d’on van venir a posar dos “conos lligats”, i així estan, esperant que el “Plan Zapatero” faci la reparació.

Que quedi clar, que el tal “Plan Zapatero” és un projecte constructiu d’obres noves, però no pas de reparacions urbanístiques. És això sí, un “Plan” propagandístic per en Zapatero, que paguem entre tots. És tal l’afany propagandístic que fins i tot li han posat el seu nom. Voleu millor demostració?

Però tornant a la qüestió de les queixes, senyor Alcalde: quan quedarà reparat l’esfondrament del carrer Trinitaris, perquè vostè els impostos ens els cobra puntualment?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]