miércoles, 27 de mayo de 2009

La Tira

Una altra ordenança que ordena les ordres del ordenant





La Paeria aprovarà aquest mes una nova ordenança (una més) per a poder controlar als Veïns de Lleida i per a poder, com no podia ser d’un altra manera, recaptar dels infractors. Diu que es tracta d’una ordenança per protegir i gestionar els espais verds, que incorpora, com no es podia esperar una altra cosa, multes de fins a 3.000 euros per danyar un arbre o de 750 per tallar una flor o trepitjar zones d’herba.

I si per danyar un arbre, ens poden posar una multa de 3.000 euros, quina multa li tindrien d’haver posat a l’Ajuntament, quan al març del 2007 va fer tallar tots els arbres que hi havia a la Avinguda del Segre, al costat de riu. Van dir que la cinquantena estaven tots malalts, quan estaven en perfecte estat de salut vegetal i les fotografies dels troncs tallats així ho diuen.
Va estar una mentida per justificar, que tenia de passar per allí una conducció de fibra òptica que va fins la Llotja. Es clar, tenien de passar el cable i els pobres arbres els hi destorbaven el negoci (veieu les dues fotografies, entre les que van uns dies de diferencia, a més abans d’obrir on van escriure al terra).

Recordem també, els grans plataners que van tallar als Camps Elisis per construir un vial que els travessa, o els grans cedres que van tallar a les Basses d’Alpicat i també als Camps Elisis. Per cert, tot això com es diu: ecologisme de pandereta, Paisatge Urbà, sostenibilitat o potser interessos?

I si ara, ens tenen de multar per simplement xafar l’herba, no podrem anar ni a la canalització del riu, perquè allí si no es pot xafar l’herba, ja es poden posar la canalització en conserva.


En fi, el fer aprovar tantes ordenances, sembla que sigui una paranoia d’un Alcalde super intervencionista. Potser es tindria de començar per una ordenança que digui, que l’Ajuntament té de complir sempre la llei escrupolosament.

L’anterior Alcalde, va governar molts més anys que l’actual i totes aquestes pejigateries, que només estan per controlar i castigar als Veïns, no li van preocupar mai. Per què deu ser?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]