martes, 26 de mayo de 2009

La Tira

Montilla, candidat al premi caragol llimac?






El diumenge, per l’Aplec del Caragol es van deixar veure tots els polítics catalans. Tots anaven darrera de fer-se la foto per veure si sortien a la premsa i d’aquesta manera tenien propaganda; encara més propaganda.

Van atreure l’atenció especialment, en Joan Puigcercós de ERC i Alicia Sánchez Camacho del PP. Diu que aquesta ultima va demostrar tenir prou traça a l’hora de posar els caragols i remenar-los, tot i lluint un pitet per no embrutar-se la roba.

Un altre que va acudir a la penya la Salseta, va ser el president José Montilla. Li van deixar un pitet i una pala de fusta per remenar la paella. Remenar la paella de la política se li dona molt bé a en Montilla, el que passa es que la paella que li va tocar remenar a l’Aplec era de caragols, una cosa ben diferent i que segons testimonis presencials, no se li donava gaire bé: diu que havien comentaris en el sentit de que “tenia poca gràcia”. En canvi, veure uns glops de vi amb porró, se li va donar bé.

Va estranyar molt, que no va voler fer cap declaració ni comentari a la premsa. Però es que l’ambient... l’ambient de disbauxa i els glops de “vinacho” aconsegueixen desinhibir al personal i aleshores és quan aflora el que realment es pensa; en arribar aquest moment, un grup de penyistes li van cantar una cançoneta preguntant-li: ¿“Y mis subvenciones dónde están”?
Diu que Montilla en sentir-se al·ludit tot i que anava amb la plana major del partit a Lleida, va decidir abandonar el recinte precipitadament sense tastar ni un sol caragol.
Tal forma de procedir va disgustar als penyistes que van veure com Montilla defugia el moment, perquè no volia parlar amb ells sobre la retallada de subvencions, quan a altres entitats com la Feria d’Abril, no se els hi van retallar i la crisi té de ser igual per a tots.
Diu que també estan dolguts, perquè no va voler tastar ni un sol caragol.
En saber-ho, un grup de penyistes proposaven que per l’any vinent se li doni el “premi caragol llimac”. Ja veurem que dirà la Junta directiva de l’Aplec, que no fa tants dies va criticar i molt, la retallada de les subvencions de la Generalitat a l’Aplec del Caragol.

En aquesta edició de l’Aplec, la penya la Salseta, fent honor al seu nom, va posar salsa a la política de carrer.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]