martes, 19 de mayo de 2009

La Tira

Les Basses d’Alpicat on s’aplica la democràcia dels fets consumats
  







La Paeria, seguin el camí privatitzador del nostre Alcalde, està tapant amb terra les piscines de les Basses. La privatizació no deu voler basses, sinó terreny per tal de poder-hi muntar negocis a sobre. Aquesta deu de ser la raó. I encara que els usos del parc de les Basses encara no estiguin decidits, a la democràcia del nostre equip de govern tan li fa, ells van als fets consumats; tapen amb terra, segurament confiant en que desprès ja no la traurem, perquè es clar, diran que treure-la costa diners.

Que l’Ajuntament digui que es tapen les piscines amb terra, perquè presenten un estat perillós, resulta ser una excusa increïble, quan a primers del 2007, la Organització de Veïns Independents (OVI), va descobrir per dues vegades, que s’havien trencat portes de vestidors, on dintre hi havien emmagatzemades garrafes de Sosa Càustica, Hipoclorit Sòdic i fins i tot una setantena de bombones de gas Clor algunes rovellades (veure fotografies).


El Clor és un gas molt tòxic que d’haver alguna fuita hagués provocat un immediat i greu accident a qui l’hagués respirat i no oblidem que les bombones de clor estaven al costat de la carretera. Això sí que era un perill i no el van vetllar, sinó que van deixar que les Basses d’Alpicat es deterioressin tant, que sembles impossible la seva recuperació i es pogués justificar d’alguna manera la seva privatizació.

Quan parlem de privatització volem dir que de la mateixa manera que un terreny es pot vendre, també es pot cedir, es pot fer una cessió d’una finca pública i per 50 anys a una entitat privada amb ànim de lucre.

En definitiva, el nostre Alcalde esta privatitzant tot el públic que teníem a Lleida, ja només falta que ens privatice els carrers i que tinguem de pagar per poder passar, de fet ja no podem aparcar sense pagar.

Gràcies senyor Alcalde, per pensar tant en el nostre benestar i en els nostres interessos. No sabem que faríem sense vostè.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]