miércoles, 13 de mayo de 2009

La Tira

La ex piscina de Cappont



A Cappont hi havia des de fa molts anys, una piscina coberta on molts veïns/es del barri hi havien anat de nens per aprendre a nedar. També molts veïns i veïnes hi anaven per recomanació medica, en patir malalties d’esquena i de cervicals.
Era una instal·lació municipal i per tant publica, que ha ofert un servei molt apreciable als veïns del barri, que en no pocs casos en tenen un record molt entranyable.

Era una instal·lació municipal com totes les demés a Lleida, s’inauguren i desprès s’obliden perquè no es fa manteniment. I així va arribar fins a març del 2007, data en que l’Alcalde va decidir tancar-la “per obres” (al menys això deia al cartell de la porta). Desprès a l’Alcalde li va interessar, que en comptes de reparar-la en faria un altra de nova a Pardinyes.

Ara hem vist que no es feia el manteniment mínim; saltaven els fusibles en quan feien funcionar assecadors de cabells, hi havia goteres quan plovia, no hi havia accessibilitat, les dutxes estaven en molt mal estat, etc.
També hem vist, que no era veritat el cartell d’obres que posava a la porta i el que és més greu, hem vist la decisió de l’Alcalde: treure-la de Cappont i portar-la a Pardinyes.

Ara en les portes de vidre i diu: “Centre Excursionista” i per dir-ho clar, al barri de Cappont han perdut una instal·lació útil i al servei de tots els veïns, que ara ha passat a ser per una entitat privada.
Aquest és sens dubte, el segell més característic de l’alcalde Ros; la privatització dels espais públics i per tant de tots. Hem vist privatitzar el Camp Esports (ara una piscina i gimnàs privats), el pàrking de l’Arnau (que ara paguem a un preu abusiu), la parcel·la de equipaments de Balafia (venuda a un grup esportiu), la parcel·la de la UDL (permutada a un empresari per a construir edificis), la plaça de Blas Infante (per un pàrking de FCC), el xalet dels Camps Elisis (cedit a una empresa privada), la meitat dels Camps Elisis (cedits a la Fira de Lleida) i ara a la llista hi tenim d’afegir la piscina dels Camps Elisis; qui sap si d’aquí a poc temps, en el “suma i sigue” hi tindrem d’afegir el Pavelló de l’Antorxa.


Ja sabem que en trèiem d’aquests canvis els veïns de Lleida, perdre l’ús dels espais públics, però i vostè, senyor Alcalde, que en treu de tantes privatitzacions?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]