lunes, 11 de mayo de 2009

Cartes al Director

La mala memòria dels nostres governants

Senyor Director:

La Presidenta de la Comunitat de Madrid aprofita qualsevol ocasió per manifestar, que els funcionaris som poc menys que uns privilegiats; és el mateix que deia l’anterior Alcalde de Lleida.
Critica que mentre el país ha entrat en taxa d’inflació negativa, els funcionaris, a més de tenir una plaça de treball fixa, tinguem una apujada salarial del 5%, una cosa aquesta ultima que no és veritat.

La Presidenta de la Comunitat de Madrid sembla tenir una memòria molt selectiva i només es recorda de segons què, per exemple:

No es recorda de que el salari mínim d’un treballador és de 624 € al mes, mentre el sou d’un diputat (el sou de la Presidenta posem per cas) és de 3.996 €, que amb dietes y altres prebendes pot arribar als 6.500 €/mes.

No es recorda de que la classe política professional, s’apuja el seu sou en el percentatge que els hi dona la gana, encara que sempre s’aprovi per unanimitat i per suposat, al començament de la legislatura.

No es recorda de que un catedràtic d’universitat (els polítics professionals es recolzen molt amb les universitats), o un cirurgià de la sanitat pública (amb una gran responsabilitat), tenen un sou bastant més baix que un regidor d’ajuntament amb responsabilitats de govern per petites que siguin.

Si hem de parlar de privilegis, pot comparar l’import de la pensió d’un diputat (de qualsevol Administració) amb la pensió de una vídua.

Tampoc es recorda, de que qualsevol ciutadà (funcionaris inclosos) tenim de cotitzar al menys 35 anys per percebre el 100% de la nostra pensió, en canvi els diputats en tenen prou amb 7 anys per cobrar la pensió màxima, que no és la de la vídua.
I que direm dels que són anomenats membres del Govern, que per cobrar la pensió màxima, només tenen de jurar o prometre el càrrec?

Que quedi dit, que aquests punts no són recordats per la Presidenta de la Comunitat de Madrid, però tampoc són recordats ni pel President del Govern de la Generalitat, ni pel President de Govern Central.

Uns funcionaris


--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant . En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]