miércoles, 29 de abril de 2009

La Tira

Increment de sous a funcionaris



Ja sabem que la crisi és per tots, fins i tot, potser és mes greu del que ens diuen, però la situació no pot comportar de cap de les maneres, el que algú tot i agafant-se al moment, pretengui escanyar una mica més el sou als seus treballadors, mentre ell no dona el mateix exemple.

Parlem de les demandes laborals dels funcionaris de la Paeria, als que l’Alcalde sol·licita que s’ajustin a la crisi. Algú amb clares ganes d’ajudar a la Paeria, posa com exemple “l’actitud de la plantilla de Seat”.
El raonament del Paer en Cap, és que en una situació com l’actual no són procedents en l’Administració, demandes d’augments salarials superiors a les que han estat acordades en l’empresa privada, fer al contrari, diu l’Alcalde, seria “molt difícil d’acceptar per la ciutadania”. Va afegir que el recomanable és un augment del 2%, més no.

Però aquesta és la postura de l’Alcalde i en canvi els representants sindicals tenen l’obligació de demanar el màxim pels seus afiliats. I si fessin al contrari em farien mal pensar.

El cert és, que el posicionament de l’Alcalde no ha agradat gents als funcionaris; alguns s’han exprimit una mica la memòria i ens comenten, algunes petites incoherències del nostre Paer en Cap:

Diuen que no té en compte la publicació dels preus per ciutat que va fer l’Observatorio de Precios del Ministerio de Industria a primers de desembre passat , on es deia, que a Lleida, omplir la cistella de la compra, ens costa un 2% més que a la metropolitana Barcelona. Per corregir aquest desnivell el nostre Alcalde no ha fet res, per tant, consideren que és tracta d’un 2% de més a sumar en les demandes laborals i ja estaríem en un 4%.

També exposen que no pot demanar tantes rebaixes, qui va intentar apujar-se el sou a traves dels pressupostos generals de l’Ajuntament. La regidora Mínguez va explicar desprès que tot havia estat un error, però si els de CIU no haguessin protestat, el sou de l’Alcalde s’anava a incrementar en un 20% pel any 2009, un increment que resulta ser una mica superior al 2%.

Afegeixen per acabar, que el sou de l’Alcalde i el dels funcionaris no s’assembla gents ni mica i que creuen, que entre un i altres hi va una diferencia abismal; creuen que el que realment seria “molt difícil d’acceptar per la ciutadania”, fora saber quan ingressa en total al cap de l’any, el nostre Paer en Cap.

Li demanen això sí, que sigui coherent i no recepti pels demés, la medicina que ell mateix no vol prendre, perquè... com es diu això?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]