jueves, 23 de abril de 2009

La Tira

Han aparcat l’aparcament









¿Cal que des d’un “Observatori Turístic”, se’ns doni unes xifres i percentatges, per demostrar que a Lleida no hi ha aparcament? ¿Fa falta fer un estudi sobre el particular; és que potser la mancança no es veu a simple vista donant un tom per la ciutat? ¿A què juguem aquí?

Que a Lleida no hi ha aparcament suficient pels carrers, és un mal endèmic de Lleida, fruit de governs municipals només obsessionats en vendre tot el sol públic possible, per tal de recaptar al màxim.
També pot ser una manera de potenciar els pàrkings privats i parquímetres o zona blava.

La mancança de places d’aparcament lliure només té un motiu: no s’han previst terrenys per equipaments, en forma d’aparcament, però sí “i casualment”, han previst els parquímetres o zona blava i els pàrkings soterranis.
També sembla del tot “casual”, que en alguns carrers molt amples, es facin unes voreres de cinc metres d’amplada i es deixi una calçada d’un sol carril, amb una sola filera d’aparcament lineal i no pas en bateria que és com hi caben mes cotxes aparcats.
Dóna tota la impressió, de que hi ha com una creuada municipal continuada, per tal de eliminar el poc aparcament lliure que queda i convertir-lo tot en zona blava (parquímetre) o en pàrkings soterrats.

Hi ha una empresa de Madrid que acapara unes quantes concessions a Lleida; es tracta de Fomento de Construcciones y Contratas a través d’empreses filials diferents; per exemple, ho era SEINSA l’empresa de recollida d’escombriaires, ho és Aigües de Lleida (AQUALIA), ho era PARCOSA amb els parquímetres o zona blava, ho és EYSSA concessionària dels parquímetres, d’un pàrking soterrani, de la grua i dipositi de cotxes municipal.


¿Hem de pensar que tantes concessions i coincidències son completament casuals, o no?
¿És una casualitat, que a Lleida s’estigui eliminant l’aparcament lliure, per convertir-lo en aparcament de pagament. A qui diu que beneficia aquest canvi?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]