sábado, 18 de abril de 2009

La Tira

Més gorres per controlar als que passen la gorra



Les crisis econòmiques tenen els seus efectes, un d’ells pot ser l’augment de la delinqüència. A Lleida vam tenir al 2008, una mitjana de 23 robatoris al dia, o 8.395 a l’any, que no són cosa petita.

Amb la crisi hi ha gent que perd la feina, desprès en passar el temps acaba perdent la prestació de l’atur i finalment, pot arribar a caure en un estat de desesperació que l’impulsa a cometre robatoris per tal de poder menjar. I això no pretén ser de cap de les maneres, una exculpació, sinó una constatació de la realitat.

Davant del problema, l’Administració que té en gran manera la responsabilitat de la crisi, la primera solució que té planejada d’aplicar, no és altra que ampliar el cos policial.
Aquesta solució és la que expliquen les forces policials, que estan assabentades sobre l’assumpte. Sense anar més lluny, l’Alcalde va declarar fa pocs dies, que a Lleida abans d’acabar l’any augmentaran el nombre de efectius, tant de policia com de guàrdia urbana.

Realment tal estat de coses, es a dir, permetre el desgavell de crisi, el no posar solucions i la solució repressiva com a sistema, empleada com a tapa-forats social, denota una mentalitat de govern, que únicament està obsessionada en estar alerta amb el que pugui dir la oposició dia a dia i en les propers resultats electorals, però oblida els interessos i les penúries dels ciutadans; donen per descomptat, que les persones mossegades per la crisi, en sentir-se decebudes i desesperades com estan, no aniran a votar, per tant no són un perill electoral.

En síntesi ho podríem resumir així: la solució que donen és, més gorres per controlar als que passen la gorra.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]