miércoles, 15 de abril de 2009

La Tira

¿Quins interessos econòmics hi ha senyor Alcalde, al voltant de les antenes de telefonia?En diversos punts elevats de la ciutat han estat instal·lades antenes de telefonia mòbil, unes antenes que irradien fent de repetidor entre el operador i els telèfons mòbils que hi ha en aquell entorn.

L’Administració local sembla estar molt interessada, en que hi hagi en la ciutat molts operadors i moltes antenes? L’Administració davant la por expressada pels veïns, diuen que “no està comprovat, que les radiacions tinguin efectes nocius sobre la salut”. Diu tal cosa, però es nega sistemàticament a emetre un certificat de innocuïtat a veïns que l’han demanat per escrit.

Les radiacions que emeses per antenes sobre els veïns propers (edificis dels voltants), no poden ser massa aconsellables i les enquestes de salut en la zona d’antenes de Rambla Aragó i la feta en Avinguda Garrigues, no parlen en absolut de innocuïtat, ni de que “no tinguin efectes nocius sobre la salut”. En ambdós casos les dades diuen una altra cosa ben diferent.

A Lleida des d’alguns grups de veïns i Associacions Veïnals, s’ha criticat i s’han manifestat al carrer, en contra de les antenes de telefonia mòbil, preocupats com estan, per la seva salut. Es van manifestar en contra al Seca de Sant Pere, a Rambla d’Aragó, a Cappont, a l’Escorxador, a la Bordeta, al edifici Shopping i ara els hi toca el torn al Clot.
¿Quins interessos econòmics hi ha senyor Alcalde, al voltant de les antenes de telefonia?
Com en d’altres ocasions, l’Ajuntament sembla estar molt més al costat dels operadors o empreses de telefonia, que al costat de la preocupació veïnal; tal actitud reiterada, pot semblar fins i tot, que als veïns només se’ns vol, perquè paguem els impostos, perquè callem i perquè els votem.


Com va preguntar Cicerón en el seu discurs al Senat romà, referint-se a Catilina, líder d’una conjura contra la república romana : “Fins quan Catilina, abusareu de la nostra paciència”?

Etiquetas:


<< Página principal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]