viernes, 3 de abril de 2009

La Tira

¡ Parquímetres fora !



Aquest és el lema de 900 cibernautes lleidatans, que han creat un grup en la xarxa d’Internet. És tracta d’un grup de gent, entestats en fer retirar els parquímetres que tenim a la ciutat; diuen no poder entendre, l’afany que té la Paeria per parquimetritzar tots els carrers de la ciutat i estan totalment en contra, de tenir de pagar per aparcar: “és vergonyós tenir de pagar per poder aparcar als carrers de la ciutat”.

Els integrants del grup “Parquímetres fora”, reproven a tots els polítics de Lleida, especialment a l’alcalde Ros, a qui critiquen assíduament perquè segons diuen: “Lleida necessita un canvi perquè és una estafa; es té de pagar per tot”.

Es té de reconèixer que en aquest col·lectiu no van gaire errats, perquè si anem al fons de l’assumpte, trobarem que els carrers de la ciutat són propietat municipal, es a dir, són de tots, perquè els hem pagant entre tots, mitjançant Contribucions Especials.
És a dir, una propietat de tots, que des de l’Ajuntament es cedeix a una empresa, perquè aquesta ens llogui als veïns el dret a poder aparcar, perquè aquesta empresa s’ompli les butxaques, explotant un dret que és dels veïns de la ciutat, perquè si la propietat es dels veïns, tots els drets inherents tenen de ser també dels veïns.

En poques paraules, per poder aparcar en uns carrers de la nostra propietat, els veïns de Lleida tenim de pagar.

Carai Alcalde, ja sabem que us dol molt ser criticats, però....que en trèieu de vendre-us els nostres drets? Ho teniu d’explicar i si no ho podeu explicar, doncs: ¡Parquímetres Fora!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]