miércoles, 8 de abril de 2009

Des de la meva finestra

Una carrega policial bestial, d'un govern d'esquerres i progressista?















El passat 18 de març es van produir a Barcelona uns desgraciats incidents, entre la policia autonòmica i els estudiants que protestaven pel Pla Bolonia. Un total de 80 persones van resultar ferides, per una carrega policial que va arremetre contra tothom que va trobar pel davant, ja fossin estudiants, periodistes o vianants.

Al dia 20 un centenar de periodistes es van manifestar davant la porta de la Generalitat, per protestar contra la extrema duresa empleada contra els ciutadans tot i criticant, que els policies no portessin visible el seu número identificatiu.

El dia 24 el conseller Saura, que ja havia manifestat el seu descontent per uns fets inexplicables des del cos de la policia, va fer arribar a tot el cos de Mossos d’Esquadra, una carta on es diu textualment:

“..s’està posant en qüestió una intervenció policial difícil que se us va encarregar el passat dimecres 18 de març i que ha estat analitzada abastament pels mitjans de comunicació...he demanat un informe exhaustiu, amb la intenció de veure que va passar perquè es produïssin uns efectes que no són el resultat esperat, que no han agradat ningú i que em preocupen personalment...”
A veure conseller Saura, en que quedem; vostè mateix reconeix, que a la policia se’ls va “encarregar una intervenció difícil” i que “va produir uns efectes que no són el resultat esperat”. Es a dir, vostè que és el màxim responsable de la policia, va encarregar una intervenció que segons reconeix vostè mateix “no han agradat ningú”. Aleshores, està clar, la responsabilitat es seva, es a dir, del Conseller i per tant, no entenem com la única conseqüència ha estat que vostè cesses al director de la policia.

Lamentablement, els fets del passat dia 18, ens fan recordar les carregues policials amb un excés de bestial contundencia indiscriminada, pròpia dels pitjors anys del franquisme repressor. Per tal cosa, els Joves Comunistes, sector integrat en IUiA, a més de IU d’Ávila acaben de demanar la dimissió de Saura; és el mateix que pensem molts.

Senyor conseller Saura: no se'n dona vergonya vostè d'això?

Són aquests comportaments, propis d’un govern d’esquerres i progressista?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]