martes, 31 de marzo de 2009

Queixes veïnals

El carrer Riu Ebre inundat



El dissabte passat, dia 28, va ploure a Lleida; es van rentar els carrers, però també, es van inundar zones de carrers on els embornals o desguassos estan taponats. Cada vegada que plou una mica fort a la ciutat, sentim queixes per inundacions de carrers, negats per l’aigua que no pot marxar cap el clavegueram.

Fa l'efecte, que l'empresa concessionària, Aigües de Lleida, sigui impotent per desembussar els embornals. Però que quedi clar; l’empresa concessionària fa una feina encarregada per l’Ajuntament, és com si ho fes la Paeria.

El dissabte es va negar com de costum, el pas de vianants del carrer Riu Ebre número 5, cantonada amb Avinguda València: les padrines que venien carregades amb les bosses o el carro de la compra, les mares que portaven el carro amb el fill, els qui anaven cap a casa a dinar, tots van tenir de passar pel mig de l’Avinguda de València, ja que tota la calçada pròxima al pas de vianants estava inundada. El problema no es soluciona, malgrat que l’Associació de Veïns del Barri de Cappont, ho tingui denunciat a l’Ajuntament, mitjançant escrit adreçat a l’Alcalde des de fa anys.

Ens diuen que tal vegada, el problema d’aquest Alcalde, rau en el seu lema electoral que deia: “Àngel Ros alcalde, perquè li agrada Lleida”, doncs si li agrada Lleida tal i com és, esta clar que no la canviarà, aquest és el gran problema d’aquest Alcalde.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]