viernes, 27 de marzo de 2009

Queixes veïnals

Una sirena sense aigua







Uns Veïns/es de Cappont ens fan arribar una queixa per transmetre a l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. I partint de la base de que paguen impostos, estan en el seu perfecte dret a opinar i demanar el que creguin convenient.

Es queixen de que no tot està perfecte en el Parc dels Camps Elisis, tal i com ens van voler fer creure el dia de la seva re-inaguració, a primers de l’any 2007: es tracta aquesta vegada de la Font de la Sirena, una font que des de sempre ha estat al mig d’un parterre, una petita i entranyable basseta amb aigua, al mig de la qual hi ha una figura d’una sirena amb un canti; del canti de la sirena sempre hi sortia l’aigua que li donava un encant especial.

Lamentablement, en la remodelació dels Camps Elisis, feta per l’alcalde Ros, no es va tenir la sensibilitat de respectar aquesta basseta; no es va treure, però el cert és que van eliminar l’aigua i van posar pedres en el seu lloc.

Aquest grup de Veïns reivindiquen retirar les pedres i tornar a posar l’aigua a la basseta, pensen que fora un canvi fàcil, respectuós amb la historia dels Camps Elisis i que, a més, sembla incoherent, que per una banda l’Ajuntament va muntar un museu de l’Aigua, al Parc del Aubarés i en canvi als Camps Elisis, ens treuen l’aigua d’una basseta històrica.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]