jueves, 26 de marzo de 2009

La Tira

Pagarem uns interessos innecessaris



Realment, resulta increïble que el nostre Alcalde, que presumia de rebaixar el deute de l’Ajuntament, ens hagués amagat que es devia a Seinsa, factures valorades en 2,4 milions d’euros (399 milions de pessetes), corresponents als anys 2003, 2004, 2005 i 2006.
¿Perquè no ens va explicar la existència d’aquest deute, i a què es deu aquest endarreriment? És un misteri; el que ja no és un misteri, són els 635.000 euros (105 milions de pessetes) que tindrem de pagar en concepte d’interessos, en no ser pagades aquestes factures en el seu moment.

Va dir, que el deute de les factures pendents, més els interessos (tot puja 3,03 milions d’euros, o 504 milions de pessetes) no suposaran un forat pressupostari perquè ja estaven pressupostats per aquest any. Potser no, però perdem 635 mil euros que es podrien destinar a polítiques socials, per exemple.

Els lleidatans tindrem de pagar aquests interessos innecessaris, per una mala gestió de l’Ajuntament. Dona la impressió de que a l’Alcalde no l’importa pagar els interessos, vist el poc interès demostrat en liquidar el deute al seu moment i evitar-nos aquest sobre preu.
La pregunta es fàcil: ¿Quin interès pot haver, en fer-nos pagar interessos innecessaris?

Quan des de tots els estaments oficials s’aconsella estalviar per lluitar contra la crisi, l’Ajuntament (que és el mateix que dir entre tots) tindrà de pagar els 635 mil euros extres, que venen a ser com si els llencéssim a la paperera.

¿Aquesta és la “bona gestió” de l’alcalde Ros? Doncs si aquesta es la bona, que no la faci dolenta...

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]