jueves, 5 de marzo de 2009

La Tira

Que deuen de fer, els regidors de barri a Lleida?




Fa poc, la Paeria va publicar una noticia on es deia que l’Alcalde de Lleida: “Ha presidit una reunió de seguiment amb els regidors de barri de la ciutat. La trobada s’emmarca en les trobades periòdiques que mantenen tots els regidors per resseguir les principals actuacions realitzades en els barris de la ciutat i les demandes dels veïns. El paer en cap ha anunciat avui que seran els regidors de barri els encarregats de seguir de prop la realització de les obres a càrrec del fons d’inversió local”.

Caramba, quins avenços mes formidables es fan en aquest govern municipal de Lleida. A tot aquest plantejament el meu padrí en deia “començar la casa per la teulada” i és un poc difícil, que començant la casa per la teulada, es mantingui en peu.
En primer lloc, el “seguiment de les principals actuacions realitzades en els barris”, resulta ser una tasca tan etèria com Peter Pan en el seu compte. També al “seguir les demandes dels veïns”, estan jugant al Peter Pan, que sempre fugia del Capità Garfio; els regidors de barri fugen dels veïns que els hi plantegen reivindicacions, al cap i a la fi, fan oïdes sordes a les demandes dels veïns, es més, fa poc que un regidor de barri jove, en una reunió amb els veïns d’un barri va advertir que abandonaria la reunió si li plantejaven problemes?

La segona part, la de “ser encarregats de seguir de prop, la realització de les obres a càrrec del fons d’inversió local”, es a dir, recobrar la figura del inspector d’obres publiques, és un punt que molts hem demanat una i altra vegada. El que ja no quadre gaire, és que havíem demanat que ho fos un aparellador, perquè entén sobre tècniques constructives i sobre materials.

A veure si s’assabenta el nostre il·lustríssim Alcalde, que els Veïns de Lleida ja no ens empassem el seu teatre ni la seva propaganda; senyor Alcalde, els regidors de barri no ens aporten res per a solucionar els problemes ciutadans, al igual que no ens són de cap utilitat ni una, els Consells de la ciutat. El que ens convé, és que vostè es posi les piles i solucioni els problemes de la ciutat, que per això li paguem un sou de ministre, sense ser-ho.

Fa estona que estem donant-li voltes a una cosa que no es menor: l’Alcalde va anomenar a quatre gerents (que els paguem entre tots) que porten tota la gestió de l’Ajuntament, aleshores, que fan els regidors. A què es dediquen per passar l’estona si la feina els hi fan els gerents?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]