viernes, 6 de marzo de 2009

Des de la meva finestra

Perden una partida al Monopoly

Mira per on, tal vegada tindrem de canviar el nom a un poble; a Vallbona de les Monges potser li tindríem de dir Marbella de les Monges.
Ara diu que han detingut un promotor immobiliari a Vallbona de les Monges, acusat juntament amb vuit acusats més, entre ells l’alcalde del poble, de suposat delicte contra l’ordenació del territori, al nucli de Rocallaura.

Tot va venir per diverses informacions rebudes, pel Grupo de Delitos Urbanísticos de la Unidad Orgánica de Policía Judicial de Lleida, es tractava d’un suposat delicte contra l’ordenació del territori. Per tant, algú va denunciar que havien fet trampes en aquesta partida de Monopoly, ja que ha estat comprovat que en terrenys qualificats com a rústics, s’havien edificat cases.

Tal i com estan les coses, potser la millor proposta resulta ser la feina veïnal, es a dir que els veïns de cada nucli urbà, vigilin i denunciïn les trampes del Monopoly immobiliari. Penseu que sempre que algú guanya és perquè abans algú ha perdut, o dit en altres paraules, en el Monopoly immobiliari, els elevats beneficis dels tramposos, són les pèrdues que tenen tots els veïns de la zona.

Que equivocats estaven, els confiats que pensaven que Marbella era un cas aïllat dintre la municipalitat del país. Si miren la premsa veuran que hi han “altres Marbelles”; ara en surt una prop de Lleida.
I si tal cosa passa en un poble petit on tot es sap i poca cosa es pot amagar, que pot passar en una ciutat, on la gent no es coneix tant i on tot pot passar com a més desapercebut?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]