miércoles, 25 de febrero de 2009

La Tira







   


El menyspreï de l’Alcalde a Cappont
  
De vegades el temps transparenta una veritat que desplaça una mentida. Tal cosa és la que sembla haver passat amb un anunci que va fer l’Alcalde de Lleida en referència a la nova piscina coberta que vol fer a Pardinyes, amb un cost de 8,2 milions d’euros (1.364 milions de pessetes).

Al barri de Cappont tenien una piscina coberta municipal que va servir per aprendre a nedar a molts infants i gent gran del barri, també els hi servia a les persones que amb problemes de salut, per complir les recomanacions mediques de nedar uns quants dies a la setmana.


Al març del 2007, tenim entès que la Paeria va tancar la piscina per “problemes tècnics”; el que passa és que mai s’havia fet el manteniment i la adequació de les instal·lacions: si les mares endollaven assecadors de cabells solien “saltar els ploms”, mancava accessibilitat, quan plovia hi havien goteres del sostre, etc etc. Ara els nens tenen d’anar amb el cotxe dels seus pares a altres piscines de la ciutat augmentant el tràfic, doncs son petis per anar sols a l’autobús. També les persones que necessiten nedar tenen d’anar a altres piscines, però això sí, amb un cost molt superior al que pagaven a la piscina dels Camps Elisis. Deu de ser una manera de ajudar a les piscines privades del Camp Esports, construïdes en un espai públic.

La gran idea del nostre Alcalde no va ser altra que abandonar la piscina coberta del barri de Cappont i fer-ne un altra de nova a Pardinyes. Tenim entès que en una reunió de l’Ajuntament va exposar que la nova piscina seria la piscina coberta de “Pardinyes-Cappont”.
Fa pocs dies però, la premsa publica un article parlant del “complex esportiu de Pardinyes” i per tant dient la veritat.


En aquell moment molts no vam creure la dualitat de les instal·lacions, però és que en l’article es diu que amb el complex esportiu a Pardinyes es posarà fi a una reclamació del barri. Aquesta sí que és bona; es a dir, que l’Alcalde fa cas dels de Pardinyes però no en fa dels de Cappont que també estan reclamant remodelar la piscina que continua tancada.
Doncs en quan arribin les eleccions ja saben el que poden fer els veïns de Cappont, votar a un altre alcalde que no els menyspreï, que a l’Alcalde Ros ja el votaran a Pardinyes.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]