viernes, 20 de febrero de 2009

La Tira















Gran Inauguració, amb “autobombo” i “autofelicitació”
  
El dimecres es va inaugurar l’Arxiu Arqueològic de Lleida, emplaçat al soterrani de l’Escola Bressol d’Aubarés (Bordeta) amb l’assistència dels regidors de la Paeria i l’Associació de Veïns del barri.

Van fer constar, que tenen allí emmagatzemades 3.200 caixes “amb elements patrimonials de Lleida” i 500 restes de pedra que es podrien exhibir en un museu. Això està bé, doncs si tenim de tornar el centenar de peces que hi ha en el Museu de Lleida, ja tenim lloc per posar les restes de pedra i esperem que aquestes no les reclami ningú.

De tota manera, la pomposa inauguració del dimecres per part de l’equip de Govern de la Paeria va tenir un petit ai; Ai, Montse Parra, regidora de Cultura que es va passar set pobles, en dir al seu parlament i per dues vegades: “Em felicito a mi mateixa...”. Les cares dels presents amb els ulls molt oberts, no deixaven lloc al dubte; varen quedar sorpresos amb l’augment de la autofelicitació i el autobombo, de que fa gala l’equip de Govern Municipal.
Més valdria que es dediquessin a solucionar els problemes ciutadans que hi tenim a la ciutat, que són molts i vells, reiterats i quasi endèmics, en comptes de dedicar-se a la propaganda que suposen, les inauguracions teatrals i chauvinistes.

Senyor Alcalde que estàveu present a la inauguració, tingueu en compte, que els Veïns de Lleida paguem uns impostos que déu n’hi do, perquè vostè pugui cobrar un sou de Ministre, per tant us volem deixar un missatge de part dels Veïns de Lleida:
Propaganda i autobombo elevat al quadrat per tal de mantenir-vos a les poltrones, NO.
Solucionar els problemes de la ciutat per millorar la qualitat de vida als Veïns de Lleida, SI.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]