lunes, 16 de febrero de 2009

La Tira

¡ Quina paciència hem de tenir els lleidatans amb la Paeria !















Fa poc va aparèixer a la premsa local, que una de les dues parts del pannell d’anuncis de la Paeria, que queda al començament de Doctora Castells, s’havia obert amb el fort vent, motiu pel qual, l’Ajuntament hi ha posat al davall tres tanques per senyalitzar d’un possible perill.

Cal veure les coses com són, no cal ser sensacionalistes ni cal fer propaganda municipal quan no toca: senyors, la part del pannell que està oberta no te res a veure amb el fort vent, perquè ja fa ben bé dos anys que està així i és veu que ningú, ni regidors, ni guàrdies de barri, ni porta-partes de la Paeria se’n havien adonat, prova de que ben poc vigilen.
Els Veïns del barri diuen que des de fa dos anys la tapa esta oberta.

Estan així les coses, no es d’estranyar que tampoc es donin compte dels deterioraments qui hi han per les voreres del barri i que posen en perill la integritat física dels vianants cada dia, ni dels excrements de gos que abundem més que la bona voluntat, ni de la manca de rampes en passos de vianants. Com tampoc es donen compte, està clar, dels contenidors de cartrons i envasos plens fins dalt i que ILNET no buida, el qual provoca que els Veïns els acabin deixant pel terra al voltant del contenidor.
Alguns ens han dit, que consideren que ells no tenen de telefonar a ILNET per avisar de que els contenidors estan plens, perquè amb el que paguen de recollida de escombraries, aquesta és una tasca que té de fer l’empresa.

En qualsevol cas, al llarg de dos anys, les tanques davall del pannell s’ha demostrat que son innecessàries i només són un obstacle absurd al passeig. Pot ben passar, que estiguin allí fins que no es repari el pannell, i això pot tardar dos anys més.

¡ Quina paciència hem de tenir els lleidatans amb la Paeria, tenint en compte els elevats impostos que paguem !

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]