viernes, 13 de febrero de 2009

La Tira

Poca vigilància de la Guardia Urbana a Lleida















Seguretat, sostenibilitat i cohesió són de les paraules més empleades pel alcalde de Lleida, per defensar la seva acció de govern, el que passa és que de tant en quant, la realitat s’imposa a les paraules grandiloqüents i buides del nostre Paer en Cap, Àngel Ros.

L’últim nyap que ens ha arribat fa referència a la barana de protecció o de seguretat, que recentment es va instal·lar al costat esquerra del canal de Serós, quan passa per la Bordeta (davant futur Parc de l’Aigua). Una barana de seguretat realment maca i molt encertada, però que està sent robada a trams per no sabem qui.

Es tracta d’uns suports collats al formigó que sostenen quatre tubs d’acer inoxidable destinats a protegir a les persones, de caure dins les aigües del canal.

Ara s’està arreglant i urbanitzant aquesta zona, motiu pel qual es van canviar la barana per una de nova, que és la que surt a les fotografies.
Els veïns dels voltants, diuen que d’un dia per altre, han vist com bastants trams del tub d’acer inoxidable, anaven desapareixent, malgrat que no han vist a ningú per allí durant el dia.

Tot apunta a que és durant la nit quant els vàndals tallen i prenen els trams de tub. El cert és que en falten bastants i si continuen així aviat no en quedaran; només i veurem els suports ancorats al terra. Hi han veïns de la zona que sospiten que aquests trossos de tubs de metall es prenen per a vendre’ls com metall.

En tot cas, aquests robatoris de mobiliari urbà no tindrien lloc, si la Guardia Urbana de tant en quant, patrullés per allí en horari nocturn. Aquests robatoris proven clarament, la poca vigilància que hi ha a la ciutat per part de la Guardia Urbana; un cos en el que el seu Cap, diu la llei, es sempre l’Alcalde. Un Alcalde que va fer la seva campanya electoral dient que volia ser Alcalde; “Perquè li agrada Lleida”. A nosaltres també ens agrada Lleida, però així, NO.

Des d’aquí demanem al Cap de la Guardia Urbana, Sr. Àngel Ros, que compleixi amb la seva obligació i que faci vigilar aquesta zona, per evitar de que s’acabin d’emportat tota la barana de protecció del canal de Serós, ja molt malmesa.
Els veïns de la zona, han sentit a dir, que per la nit hi ha una patrulla de Guardia Urbana dedicada a la vigilància del domicili d’una regidora de l’Ajuntament de Lleida. Es pregunten si tal extrem és cert?
És cert això senyor Alcalde?



































































Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]