viernes, 27 de febrero de 2009

Des de la meva finestra

Convocatòria de la CONFAVC
  
La Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, va convocar assemblea pel passat 18 de febrer, a les Cotxeres de Sants (Barcelona).
Hi estaven convocades totes les AV de Catalunya, però la FAV de Lleida no hi va assistir i sembla que va ser l’única FAV que va faltar a l’assemblea.
Diu que perquè el president estava al Senegal.
¿Que hi feia allí? No sabem si és que estava donant conferencies sobre el poc que la FAV representa als Veïns de Lleida, o si és que va anar per aprendre com funciona la FAV a Senegal; sospiten que funciona millor que aquí.

En tot cas, la CONFAVC va tenir el detall de fer-nos arribar la convocatòria per l’assemblea, que reproduïm per públic coneixement:

============================

L'alça dels preus dels serveis básics ofega la gent dels nostres barris ! 
Aquest passat 18 de febrer, totes les AV de Catalunya estaven convocades per decidir com hem d’actuar davant l’alça generalitzada dels preus dels serveis bàsics, per sobre de l’increment de la inflació del 1,4%. També per denunciar els desmesurats increments dels impostos, taxes i tarifes que s’han aprovat en els darrers pressupostos de la majoria dels ajuntaments i entitats públiques de Catalunya. Uns augments superiors al 4,5 de mitjana.

Durant aquesta assemblea, les persones del moviment veïnal direm la nostra i decidirem col·lectivament com actuar davant d’aquests impopulars increments generalitzats. Alces com de:

-L’electricitat: s’ha apujat un 3,4%, desprès de desmesurats augments anteriors.
- L’aigua: s’ha incrementat més d’un 8% a l’àrea metropolitana.
- La brossa: un 7%, a l’àrea metropolitana.
- Els transports públics: els bitllets de Rodalies i mitja distancia, un 6 i 5 %.
- Els peatges: un 4,6%, els de la Generalitat i un 4,4% els estatals(AP-7,AP-2).

Aquests augments dels preus de serveis bàsics estan molt per sobre de les alces salarials que s’han negociat en els convenis d’aquest anys, i representen una fiscalitat que colpeja la qualitat de vida dels Veïns i Veïnes dels nostres barris, i sobre tot, de les persones amb més risc d’exclusió social.


Veí i Veïna, vine i decideix !


CONFAVC
Dr. Aiguader, 18 – BarcelonaTf 932 688 980 -
veins@confavc.org · www.confavc.org

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]