jueves, 19 de febrero de 2009

Des de la meva finestra








   
Manifestació de la “Plataforma de las Clases Medias”
   El passat dissabte, es van concentrar unes 8.000 persones a la Plaza de Colón, a Madrid; eren la gent de la “Plataforma de las Clases Medias”.

La Plataforma és una associació critica amb l’estat de coses que tenim avui dia. En el seu discurs, el president de la Plataforma, Enrique de Diego, va repartir critiques per a tots: va carregar contra la classe política, tot i dient que són una “casta parasitària” i alertant de que “con la mentira se nos expolia y se nos depreda”.
“La última campaña electoral fue una sarta de mentiras. El programa del PSOE era el de la mentira, una completa colección de mentiras, que se habría diciendo: Hacia el pleno empleo. Zapatero y el PSOE han traído el hambre a España”.
“La verdad es que el PP forma parte consustancial del problema, forman parte de esta casta parasitaria que se alimenta de nuestros impuestos”.

Va tenir paraules dures per tota la resta de forces polítiques a les que la Plataforma considera part del problema i responsables de la expoliació als ciutadans a traves de subvencions i impostos.

En acabar els discursos i de forma espontània, cents de ciutadans van acompanyar a Enrique Diego en una marxa a peu de tres quilometres cap el Palacio de la Moncloa, on pretenien lliurar una carta amb un missatge, exigint la dimissió de Zapatero. En arribar al barri de Moncloa, la Policia els va aturar. Enrique de Diego es va adreçar als seus acompanyants dient que s’havia compromès amb la Policia a aturar-se allí, però que allò era només un primer pas.

Va estar en definitiva, una manifestació de 8.000 persones que no va tenir ressò en els mitjans d’informació, quan en altres ocasions, la televisió per posar un exemple, recull manifestacions amb moltíssims menys participants.
Aquí podem veure la poca objectivitat d’uns mitjans d’informació, que semblen estar emmordassats a traves de les subvencions que cobren anualment.


Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]