jueves, 5 de febrero de 2009

Cartes al Director

El problema ciutadà dels excrements de gossos

Sabem de la quantitat de denuncies ciutadanes que es formulen, en contra de les conductes antisocials de molts propietaris de gossos, que els deixen corre lliurement pels parcs públics, pels carrers i també pels parcs infantils.
El fet de que els animals vagin sense lligar ja constitueix un problema de seguretat pels nens que estan jugant en aquestes zones. Els excrements en la zona, són un perill sanitari.

De qualsevol manera i partint de la base de que pràcticament a tots ens agraden els gossos com a mascotes, el que no es pot admetre és que puguin defecar en zones publiques o de jocs infantils i sobre tot, que “deixin la mostra” en el lloc i els propietaris de la mascota que acaba de embrutar l’espai públic, no es volen ajupir a recollir l’excrement.

Cert és, que molts propietaris ho pleguen, complint amb la seva obligació però hi ha uns altres que no ho fan, es més si algun ciutadà els hi fa aquesta observació encara s’ofenen o se’n burlen.

Un altre problema que plantegen són els pipis en les parets dels edificis i en elements públics. Unes cantonades negres i perfumades que fan un tuf que tapa al passar pel costat.

Són conductes que l’ajuntament no pot permetre, però que tampoc qualsevol ciutadà de bé pot permetre.

¿I que s’està fent al respecte des de l’ajuntament? doncs això: total permissivitat. Estic convençuda de que si les persones fessin les seves necessitats pel carrer o als parcs públics, serien perseguides pels guàrdies locals. En fi, que semblen tenir més drets els gossos que les persones, deu de ser aquesta una característica d’això que en diuen “progrés”.

I com podem pensar que l’ajuntament defensarà els nostres interessos, si no es capaç de defensar, ni tan sols el nostre dret a caminar pel carrer sense embrutar-nos les sabates amb excrements de gos.

M. Solé


-------------------------------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]