sábado, 31 de enero de 2009

La Tira

Una Diada molt cara



Estem dintre d’una forta crisi econòmica, però també de valors. Ara resulta que els que criticaven no fa tants anys, als anteriors governs de la Generalitat, ja no es recorden de les seves pròpies moralines.

Ara s’ha sabut, que el Govern va gastar, en l’acte de la Diada del 2008, l’import de 392.626 euros (65 milions de pessetes).

L’acte en sí, es celebra al Parc de la Ciutadella a Barcelona i consta d’una parada dels Mossos d’Esquadra, seguit d’unes actuacions musicals (que segons el conseller Saura, “es van fer de manera desinteressada” i per tant no van costar res), tot acompanyat pel discurs de reglament.

Ha estat publicat també, que el dia abans de la Diada, Benach, el president del Parlament, va organitzar una recepció que ens va costar 49.000e (8,1 milions de pessetes), es a dir, que si sumem ens dona la quantitat de 441.000e (o 73 milions de pessetes).

Em pregunto si és que som tant rics els ciutadans de Catalunya, com per poder gastar-nos aquest import en un acte a l'aire lliure, on només cal llogar una tarima amb moqueta i un equip de megafonia amb un generador de corrent, que en total i sent molt generosos, ho podem pressupostar en uns 6.000e, i uns altres 6.000 per endreçar i netejar la zona; uns 12.000 en total.
En que es van gastar la resta de diners públics?
No es podia haver fet el mateix acte, sense tanta despesa?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]