miércoles, 28 de enero de 2009

La Tira

A qui representa el president de la FAV?













Al 18 de desembre va tenir lloc a l’Ajuntament de Lleida, el Ple pels Pressupostos corresponents al 2009. Aquí va intervenir el president de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV), Joaquín Mateo, qui va centrar totes les preocupacions ciutadanes en reclamar més fons per finançar les entitats veïnals i demanar que “es fes tot el possible” per dotar de locals a les associacions que encara no en tenen.

Aquestes reivindicacions que comparteixen la gran majoria de les Associacions de veïns de Lleida, es queden molt curtes, per no dir escarransides. Són clarament unes qüestions de forma, però no de fons; res va dir, sobre els problemes veïnals que tenen i publiquen a la premsa, les Associacions de Veïns de Lleida.

Res a dir, sobre el repartiment que pensa fer l’Ajuntament amb les Basses d’Alpicat.

Res, sobre les antenes de telefonia mòbil, que semblen afectar (si mirem el que els hi passa als que viuen als voltants) la salut dels seus Veïns, quan sap que l’Ajuntament que ens diu “no esta comprovat que les radiacions de les antenes, siguin nocives”, en cap moment ha tingut la coherència de lliurar a cap veí, un Certificat de Innoquitat.

Res a dir, sobre el pàrking de pagament de l’Hospital Arnau de Vilanova, quan sempre l’havíem tingut gratuït, encara que molt descuidat, precisament per justificar fer-lo de pagament.

Res a dir, sobre la venda d’un solar per equipaments a Balafia, quan sap que aquest solar es va expropiar a preu de equipaments i per tant diu la llei, que no es podia vendre.


Res a dir, sobre la cessió del terreny dels Camps d’Esports, a una entitat privada que fa un gran negoci, al tenir un gimnàs-piscina en un lloc cèntric i que no ha tingut de comprar el terreny.

Res a dir, amb el tancament de la piscina coberta dels Camps Elisis, que obliga a tota la gent que hi anava a agafar el cotxe i anar a altres piscines; els nens del barri tenen d'anar a fer cursets de natació amb l’autobús.

Res a dir, amb el molest soroll nocturn que senten (i que els impedeix dormir), als Veïns de Cardenal Cisneros, que prové de la discoteca de Gardeny. De la mateixa manera, que els hi passa als Veïns dels voltants dels Camps Elisis amb les festes al parc i amb el bar nocturn del parc.

Res a dir, sobre les voreres irregulars, enfonsades, foradades i per tant perilloses que tenim de patir en la nostra ciutat.

Res a dir, sobre les caques dels gossos escampades per les voreres i que els vianants tenim de sortejar quan anem caminant; una situació fastigosa i vergonyosa per tots els Veïns de la ciutat.

Res a dir, amb el gran soroll nocturn que fan els camions de recollida de la brossa, quan els Veïns de la ciutat estem dormin.


Res a dir, amb els llargs problemes que van tenir amb l’Ajuntament, els Veïns de carrer Palauet i els de Montcada, pel tema de les contribucions especials.

Res a dir, sobre el canvi del contracte de la recollida d'escombraries que esta en litigi i potser acabarem pagant dues vegades el servei.

Res a dir, amb les reivindicacions de la plataforma Salvem l’Horta, ans al contrari.

A veure senyor Joaquín o Quimet, quant ha preguntat a les Associacions de Veïns, quines problemàtiques, inquietuds o propostes volen que vostè porti al Ple de l’Ajuntament? O dit en altres paraules, quan s’ha interessat vostè per les problemàtiques i inquietuds que tenen les Associacions i els Veïns de les distintes barriades? A qui representa realment vostè? No és cert, que vostè sempre va acompanyant a l’Alcalde a tot arreu, com si fos la seva ombra? Serà que vostè, està intentant fer mèrits, per a poder ser regidor de l’Ajuntament? I per acabar, vol dir que vostè a la FAV no representa a l’Alcalde, en comptes de representar a les Associacions de Veïns de Lleida?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]