viernes, 23 de enero de 2009

La Tira

La crisi fa regirar contenidors

















La forta crisi econòmica que estem patint, ha fet augmentar el nombre de gent que regira contenidors d’escombriaires, buscant deixalles que els hi puguin ser útils i també aliments que algú llença a la brossa.

Es dona el cas, de que hi comença ha haver gent necessitada que a ultimes hores de la tarda, ja estan davant de certs grans magatzems, esperant a que el comerç llenci aliments, que de vegades, només estan tot just caducats o a punt de caducar. I quan el comerç llenca els productes, la gent que esta esperant, obre el contenidor i regira tot, amb l’esperança de trobar alguna cosa que poder menjar.
L’aspecte negatiu d’aquest procediment, és que aquesta gent llenci al terra tot el que no els hi serveix i no ho plegui desprès, la qual cosa provoca la indignació dels Veïns de la zona que tenen de suportar l’escampall de brossa pel terra.

Tenim a Lleida una delegació del Banc d’Aliments que sense afany de lucre, es dedica a distribuir els aliments excedents que li arriben de la Unió Europea, a més dels que prop de caducar, els hi porten firmes de la nostra comarca.
Aprofitant aquesta avinentesa, l’Ajuntament podria posar-se en contacte amb Banc d’Aliments i comerços grans que solen llençar aliments als contenidors, i conscienciar-los per tal que en comptes de llençar aliments als contenidors, els portin al Banc d’Aliments. Allí podrien anar a buscar-los les persones que ara els agafen dels contenidors. Al menys no els hi faria falta remenar per dintre els contenidors ni tirarien brossa al terra.

Sembla estrany, que el nostre Alcalde que veu tanta necessitat de muntar moltes Fires a Lleida, no es doni compte del que esta passant pels carrers. Li adjuntem una fotografia per recordar-li el que passa cada dia a pràcticament a tots els contenidors de la ciutat; alguns són regirats cada dia més d’una vegada.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]