jueves, 22 de enero de 2009

La Tira

Antenes de Telefonia amb tracte de favor














Podríem posar l’exemple d’un bar, que tenint llicencia d’obertura, havent obert portes durant uns mesos i en correcte funcionament, va ser obligat a tancar per l’Ajuntament de Lleida, perquè diu que no complia una normativa administrativa.

Però que passa, quan una antena de Telefonia mòbil de France Telecom España S.A, es instal·lada en la teulada d’un edifici sense llicencia municipal, quan aquesta mateixa antena esta funcionant durant dos anys sense llicencia municipal, quan els Veïns de la zona denuncien els fets a la Paeria, denunciant a més a més, que la distancia que la separa de un Col·legi de nens no compleix la llei. Que passa, diem, quan en aquest cas, l’Ajuntament dona a les antenes un tracte clarament diferent al que li va donar al bar?

Parlem d’unes antenes de Telefonia mòbil que estan instal·lades sense llicencia municipal al carrer Arquitecte Gaudí, 18 de la Bordeta. L’expedient administratiu instat per l’Associació de Veïns de la Bordeta, ha acabat, segons diu l’Ajuntament, en una sentencia judicial que no han vist els Veïns i ara, desprès de dos anys de instal·lació i funcionament il·legals, en data 5/1/2009 l’Ajuntament DENEGA la llicencia ambiental. Els Veïns de la zona diuen tenir entès, que la antena esta actualment precintada per l’Ajuntament.

Diuen que l’Ajuntament denega, però no obliga a desmantellar la instal·lació sense llicencia i es pregunten, si és que estan fen temps, per tal de buscar arguments que d’alguna manera, permetin legalitzar la instal·lació?

Senyor Alcalde, com és que hi ha un tracte tant diferent entre una petita empresa de Lleida i una empresa multinacional?
Perquè a uns se’ls hi aplica la llei al peu de la lletra i en canvi a d’altres no?
Perquè, LA LLEI, TÉ DE SER IGUAL PER A TOTS, sí o no?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]