domingo, 4 de enero de 2009

Cartes al Director

La Plaça Blas Infante i la tècnica Alcalde Ros

El senyor Jordi Solana, president de la Casa de Andalucía, fa unes declaracions avui a la premsa local que crec desencertades, per tant en el meu torn de replica passo a contestar-li.

El Sr. Solana, amb qui no he parlat mai, però conec per referències, parla de mi. Tinc entès, que el Sr. Solana va fer de periodista al diari Segre sense ser-ho, que va estar director de l’Escola de Participació Veïnal de la FAV i que ara té una empresa constructora que farà la llar de Jubilats de la Bordeta. Crec que també va tot sovint a visitar l’obra de la ciutat esportiva de Balafia, no sé si allí també construeix.
No crec equivocar-me massa, si dic que per tenir totes aquestes feines es té de ser forçosament molt amic de l’Alcalde.

El Sr. Solana em posa a mi i als Veïns de Cappont, com a responsables de no haver-se fet la plaça en anys, per desprès opinar tot seguit, que “l’ajut de Zapatero ha caigut del cel per aquesta obra”. Es a dir, que reconeix que no s’havia fet l’obra, perquè no hi havien diners en el calaix de l’Ajuntament, però no dubta ni un moment en responsabilitzar-nos del endarreriment als Veïns de Cappont. Aquesta es la tècnica Alcalde Ros; jo tinc la culpa però la donaré als que no em són simpàtics.

D’un altra banda, el Sr. Solana, menysprea olímpicament la opinió dels Veïns del Barri de Cappont; en aquest aspecte, utilitza també la mateixa tècnica que l’Alcalde Ros. En tot cas, és una actitud totalment contraria al pensament del propi Blas Infante.

Només em queda dir-li, que un altra tècnica Alcalde Ros, que hem vist molt pel barri en els últims anys, es la de “divideix i venceràs”; se’ns ha intentat dividir i en alguna ocasió ho ha aconseguit.

Que quedi ben clar, els Veïns de Cappont no tenim cap problema amb els andalusos de Lleida i no hem buscat ni busquem enfrontar-nos amb ells, cosa que algú, si sembla estar pretenent mitjançant persona interposada, que potser defensa interessos personals. El que si tenim clar, és que no estem disposats a deixar-nos manipular.

I un altra cosa, sàpiga el Sr. Solana, que la llei preveu que un terreny sigui edificable o zona verda, però no les dues coses a la vegada, sàpiga que la plaça Blas Infante és un exemple de zona verda construïda i sàpiga que l’acord del Ple de l’Ajuntament, fa la cessió del subsòl per fer un pàrking soterrani, però no pas del terreny o solar, tal i com ara està fet. I vostè en tant que constructor, aquestes coses les té de saber.
No obstant, li podeu explicar tot al Fiscal Jefe de Lleida, a veure si ell troba al responsable de l'endarreriment, o dels incompliments legals.


Francesc Castells
-------------------------------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant . En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]