miércoles, 31 de diciembre de 2008

Mon veïnal

Concurs de Pastissos. Desembre del 2008



En les darreries de l’any, des de l'Associació de Veïns de la Bordeta hem organitzat el tradicional Concurs de pastissos. Un altre cop, com en anteriors edicions, la participació ha set molt nombrosa; aquesta vegada però, han quedat àmpliament superades les expectatives que en un principi ens havíem marcat.

Aquest any ens han acompanyant els companys de la llar de jubilats, que fins i tot, també van participar en el sorteig de regals.
També van fer acte de presència els Regidors de l’Ajuntament de Lleida, que, juntament amb el pastisser Sr. Torres ( pastisseria Torres ) van formar el jurat per avaluar la elaboració dels pastissos i puntuar-los, per tal de poder fer l’atorgament dels premis.

El primer premi va ser concedit al pastis anomenat, “Àspic de cava con uvas blancas y negras”, elaborat per la Sra. Cèlia Caja, a qui felicitem sincerament, tot i convidant-la a que participi el pròxim any i ens sorprengui amb un nova recepta de pastis, tan original com ho ha fet en la present edició.

Aquest any i degut a l’èxit de participació, el problema el vam tenir en encabir a tota la gent que va voler assistir al concurs, això demostra una vegada més, que les nostres reiterades reivindicacions per augmentar l’ús de més espai al local social, son corroborades en tots els actes que organitzem.

Associació de Veïns de la Bordeta

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]