viernes, 5 de diciembre de 2008

Mon veïnal

Cinquena edició, Classe Magistral de Pastisseria, a la Associació de Veïns de la Bordeta

S’acaba de celebrar en el si de la cinquena edició del Curs de Cuina de Portes Obertes, la tradicional Classe Magistral de Pastisseria.

Com cada any, el mestre pastisser, Manel Torres, ens ha delectat amb uns pastissos elaborats artesanalment davant nostre i de fàcil elaboració pels assistents i assistentes al curs.

En aquesta edició, hi vam veure des de tres pastissos grans, fins quantitat de pastissets variats i exquisits; els i les assistentes que en acabar la classe els van degustar, així ho van certificar. En acabar, l’opinió generalitzada era l’haver passat una estona dolça, instructiva, entranyable i en bona companyia.

Des d’aquí li volem donar les gràcies públicament, per la seva apreciable col·laboració, al nostre amic i mestre pastisser, que cada any té a bé donar-nos la classe desinteressadament.
Dir-li també, que la figura del gall que porta a la ma i que li vam lliurar com un petit reconeixement, en nom de tots i totes les assistentes al curs té un petit significat; ja sabem que el gall canta pel mati i ens invita a llevar-nos del llit. Nosaltres li fem al Manel una invitació avançada pel proper any, per tal de que col·labori una vegada més en aquesta exquisida classe Magistral de Pastisseria.

Patrocina: Associació de Veïns de la Bordeta
Dirigeix: Mª Carmen Guerrero
Mestre Pastisser: Manel Torres


Associació de Veïns de la Bordeta
Av. Pla d’Urgell, s/n
Lleida


Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]