lunes, 29 de diciembre de 2008

La Tira


L'Il·lustríssim sembla un tranquil sereníssim, un àngel o un angelet... sembla











Sembla que el nostre Il·lustríssim Alcalde de Lleida, Àngel Ros, ens està sortint una mica picardiós; crec que es diu així, quan algú ens vol donar gat per llebre.

M’explicaré; resulta que fa un temps vam poder veure a la premsa local, que s’havien fet eleccions a delegats en l’agrupació local del seu partit. Com a resultat va estar, que la corrent interna on està l’Alcalde és la que va treure menys delegats. Per tant, la sensació que en van extreure alguns militants, és la de que el lideratge de l’Alcalde quedava com a molt qüestionat.

Segons diuen, ja fa temps que la seva manera de governar l’Ajuntament genera una sèrie de controvèrsies entre la militància local del seu partit, però és que segons diuen, també té greus problemes d’enteniment, amb alguna de les seves regidores.
Es parla fins i tot, de que el nostre Alcalde, tot sovint agafa fortes enrabiades; parlen de cops de puny a sobre la taula, de puntades a les portes i en general, parlen d’un mal geni monumental, que no aflora en les seves compareixences públiques, on sembla un tranquil sereníssim, un àngel o un angelet.
Faci-s’ho mirar tot això Il·lustríssim, si té tants nervis. No té a l’equip de govern una regidora que va a ioga, per exemple? O pot demanar un consell tranquil·litzant al seu amic invisible, Josep Ferran?

Diuen que fa poc, es va convocar assemblea per votar a Ros com a president de la executiva local del partit i que ell va presentar una executiva al seu gust sense contar amb la militància. Per tal motiu molts militants en complert desacord amb aquesta manera de fer les coses, no van voler assistir a una assemblea, on s’havia de dir Si o No a una executiva única.
Diuen que Ros va aprofitar l’ocasió per fer publicar a la premsa local, que havia tingut un gran recolzament per part de la militància, però sembla que el gran recolzament era totalment fictici i il·lusori, ja que dels pocs militants que hi van assistir la gran majoria eren “de la seva corda”.

Per tant, si totes aquestes petites informacions són certes, tenim que demanar-li a l’Il·lustríssim, que no ens vulgui confondre amb manipulacions mediàtiques. ¡No ens confongui Sr. Alcalde!

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]