miércoles, 24 de diciembre de 2008

La Tira

L’Ajuntament no deixa “participar” als Veïns, en el projecte de la Plaça Blas Infante








Ahir l’Ajuntament de Lleida, es va reunir amb els Veïns de Cappont per presentar el nou projecte de la plaça Blas Infante, on van ser informats de que el projecte contempla 7.800 metres quadrats de superfície, amb uns parterres de gespa, uns bancs, uns joc infantils, una pèrgola i unes faroles de tres potes cadascuna, amb una altura de entre 16 i 20 metres. El projecte estarà construït en un any i està pressupostat amb 2.544.000 euros (423 milions de pessetes).

Posats en contacte amb l’Associació de Veïns ens comenten que, en principi el projecte sembla millor que el presentat fa dos anys, en el que estaven incloses set barres metàl·liques de 30 metres d’altura, es a dir com una casa de onze pisos. Diuen que a primers del més vinent, es reuniran per valorar el projecte, ja que els Veïns dels voltants ja van rebutjar els elements amb gran altura. També fan constar de que sembla un pressupost molt elevat per l’obra que es vol fer.

Un altra qüestió, és la queixa sobre que l’Alcalde no va assistir a la reunió, quan va ser ell mateix qui la va convocar.
Diuen a més, que la regidora de barri, Dolors Arderiu, va començar dient que “ahir mateix pel mati, la Junta de Govern Local, havia aprovat el projecte i per tant ja estava aprovat”.
Al·leguen els Veïns de Cappont, “que l’actual equip de govern, s’omple la boca parlant de Participació Ciutadana i llavors, quan arriba el moment en que els ciutadans poden participar en un projecte, no se’ls té en compte per a res i fins i tot, se’ls hi nega la seva legitimitat com a Veïns del barri. El projecte s’ha fet sense contar per a res amb la opinió dels Veïns del barri, simplement s’ha presentat, com en altres ocasions als fets consumats”.
Es pregunten en definitiva:
¿Com és que l’Alcalde convoca una reunió a la que no hi assisteix?
¿Com és que no se’ls hi va preguntar la seva opinió sobre el projecte abans d’aprovar-lo? ¿És que s’està actuant amb actituds autoritàries?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]