martes, 23 de diciembre de 2008

La Tira

La màgia del Palau de la Paeria
     


El dimarts passat, el diari Bon Dia publicà el desgavell sobre els sous dels Regidors de l’Ajuntament de Lleida, que pretenia aprovar el grup socialista.
Es veu que en la copia dels Pressupostos de l’Ajuntament que se’ls hi havia lliurat als grups de la oposició “hi constaven errades en el sous de gairebé tots els regidors”.
El que sembla estrany, es que baixessin els sous de la oposició i pugessin els
del grup de govern; el més significatiu era el sou de l’Alcalde, Àngel Ros, que tenia un increment anual de 20.000 euros anuals (3.327.000 pessetes) i que hagués pogut quedar aprovat si CiU no hagués protestat.

En protestar la oposició a la Comissió d’Economia, l’enrenou va arribar a la premsa. Davant de la descoberta, Ros afirmà que tot havia estat un error; escolti, un error no, en tot cas bastants errors? A que juga la Regidora d’Economia, Montse Mínguez, o és que potser està fent el Master que paguem en part, entre tots i no li queda temps per dedicar-se als pressupostos de l’Ajuntament?

Tampoc té massa sentit, que el propi Alcalde, s’excusi per la radio, la tarda del divendres, tot i dient que només els hi havia donat un esborrany del document i que per tant “només era un borrador i un borrador, té el valor que té”; escolti Alcalde, no és pas un esborrany dels Pressupostos, el que vostè té de donar als grups de la oposició, sinó els Pressupostos definitius, clars i complerts, per alguna cosa són la oposició. Perquè suposem que a vostè, la oposició li mereix un respecte, no?

La oposició, diu que en la Comissió d’Economia, van preguntar el perquè a la regidora Rivadulla se li apuja el sou en 8.000e; una pregunta a la que no va haver resposta i a la qual es va aplicar el silenci administratiu, en no contestar ni piu. A què es deguda aquesta pujada Sr. Alcalde, ens ho pot explicar, o quedarà com un misteri més de la Paeria?

Explica el diari que la regidora d’Economia, Montse Mínguez, va declarar dos dies abans, que s’havia aprovat una moció de congelació salarial i que per tant el sou de l’Alcalde no canviava gens. Desprès ella mateixa dona els Pressupostos, havent-li augmentat 20.000 euros anuals? No s’entén.

Les veus de passadís, parlen de la màgia del Palau de la Paeria, que de vegades juga males passades. Perquè escolti Alcalde, els sous que han estat publicats, coincideixen amb el que realment ingressen els regidors, o pel contrari ingressen a més, altres imports per altres conceptes?
Carai, aquesta màgia del Palau de la Paeria ho trastoca tot i enterboleix la transparència; qui ho pot entendre?


¡Caram Sr. Ros! No vam quedar en que amb vostè com Alcalde, hi hauria una total transparència?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]