miércoles, 17 de diciembre de 2008

La Tira

¿Quina utilitat ciutadana tenen, tants càrrecs municipals ben pagats, potser molt ben pagats, segurament massa ben pagats?



A veure si ho hem entès bé, resulta que estem en plena crisi, en època de vaques primes, quan el sentit comú recomana austeritat i resulta que l’Ajuntament de Lleida, fa una convocatòria per “Cap d’Unitat Tècnica de Participació Ciutadana” ? Però com es possible? Que no hi ha un Regidor de Participació Ciutadana, que no hi ha un “Cap de Secció” de Participació Ciutadana? I perquè cal ara, un “Cap d’Unitat Tècnica” de Participació Ciutadana ?

I que és un Cap d’Unitat? Ho pregunto perquè un nom rimbombant per sí mateix, no pot justificar de cap manera, un càrrec amb un sou de 39.200 euros anuals.
En la meva pregunta no hi ha cap intenció malèvola ni ofensiva, és que acabo de recordar un cas real: en una targeta de visita que dona un senyor que és pastor d’ovelles, desprès del nom hi posa: “Ingeniero Técnico de Rumiantes Cavicornios”, vull dir que no costa gaire d’inventar un nom rimbombant, per la qual cosa em pregunto:
¿Quina utilitat ciutadana tenen, tants càrrecs municipals ben pagats, potser molt ben pagats, segurament massa ben pagats?

Quina utilitat poden tenir tants càrrecs a Participació Ciutadana, quan no fomenten la Participació Ciutadana? I quin sentit té, mantenir un Departament municipal amb tants càrrecs?
Hem de tenir molt clar, que tants caps, tants barrets, per tant, tants càrrecs, tants sous d’impressió ...i a pagar el poble.

Però ho podem veure en un exemple, publicat al 25/11/2008:
“La nova junta de l’Associació de Veïns de l’Avinguda del Segre, legalment constituïda i registrada des del mes de maig de 2008, són un grup de socis i veïns, inquiets i preocupats pel barri, que van decidir un dia reactivar l’Associació y reanimar el moviment veïnal a través d’aquesta. Des de llavors, tot han estat amenaces, obstacles i impediments amb l’objectiu d’aturar aquesta iniciativa. Aquest compromís no és un altre que l’Associació de Veïns de l’Avinguda del Segre funcioni com a tal, i recolzi les aspiracions i els drets dels veïns d’aquest barri davant les Institucions”.
“Ens consta que en 3 anys no s’ha convocat cap Assemblea, això vol dir també, que no s’han justificat els diners que l’Ajuntament, a través de subvencions, destina a l’Associació”.
“¿Participació Ciutadana, fa referència a que s’ha de treballar perquè els ciutadans participin, o anem errats?”

Desprès d’aquesta publicació, cap del càrrecs implicats en l’assumpte, ni el Regidor de Participació Sr. Gómez, ni el President de la FAV, Quimet Mateo, ni el propi Alcade, Sr. Ros, s’han dignat en contestar a aquestes preguntes tant senzilles, per tant, silenci administratiu a tope.
Que potser tenen algun inconvenient en contestar-les?

Senyor Regidor de Participació i senyor Alcalde (no us feu el suec, que ho sabeu tot), que passa amb les subvencions que van anar a parar a una entitat, si és que no va justificar pagaments durant anys? I perquè ara, en haver-se descobert vostès callen?
I si des de Participació Ciutadana no són bons, ni per resoldre el problema de donar l’ús del local tancat als actuals socis de Av. Segre, ni per esbrinar on han anat a parar els diners de les subvencions sense justificar, de que ens serveixen tants càrrecs molt ben pagats als Veïns de Lleida?
És que potser ara fan una convocatòria laboral, perquè tenen algun compromís i han de col·locar a algú més?
No serà que aquest Departament, serveix en gran manera per fabricar col·locacions molt ben pagades i que paguem entre tots?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]