domingo, 7 de diciembre de 2008

La Tira

S’anuncien mobilitzacions a Cappont, per exigir millores al barri
La Associació de Veïns de Cappont amb la Plataforma Blas Infante, anuncien mobilitzacions per exigir a la Paeria millores al barri, entre elles la urbanització de la Plaça Blas Infante. Els Veïns de Cappont, en favor d’aquest espai públic, lamenten que l’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, menystingui a aquest barri incomplint la major part dels seus compromisos electorals un any i mig desprès de guanyar les eleccions municipals.

Els Veïns de Cappont, creuen que la Paeria no està complint amb el barri i denuncien l’estat d’algunes infrastructures, com la inexistent plaça Blas Infante, on hi ha un pàrking acabat des de fa tres anys i que qualifiquen com “un autèntic nyap per part de l’administració municipal”.

Fan constar que en tot cas, la plaça Blas Infante és un paradigma d’espai públic qualificat com a “zona verda” i que ara està construït.

Els Veïns posen èmfasi també, en altres projectes reivindicats des de fa molts anys, con un nou Institut de Ensenyança Secundaria (IES) darrera del CEIP Frederic Godàs, una Residència al barri per gent gran a preus públics, millores en la via pública (esfondraments en les voreres; Riu Ebre i Jaume II i altres), la remodelació de la Piscina Coberta dels Camps Elisis, la recuperació del Pavelló de l’Antorxa, l’aclariment de la parcel·la requalificada al pati de la UDL, l’arranjament de la tercera part dels Camps Elisis...

Davant d’aquesta manca de resposta per part de l’Alcalde i el seu equip, els Veïns de Cappont han decidit emprendre mobilitzacions de tot caire, per tal de pressionar a l’Ajuntament.

Denuncien també, que l’Alcalde, Àngel Ros, no vol mantenir el diàleg amb els Veïns de Cappont, ja que li han estat sol·licitades i per escrit, reunions amb ell des de fa mes d’un any i mig, i encara no hi hagut cap resposta.
¿No mereixen cap resposta del seu Alcalde, els Veïns de Cappont que així ho demanen i paguen els seus elevats impostos municipals?
La Associació de Veïns juntament amb la Plataforma de Blas Infante, lamenten el poc compromís de la Paeria amb el barri de Cappont i creuen que l’Alcalde s’equivoca culpant a la Generalitat, de no poder fer la plaça Blas Infante: “Aquest espai públic el va presentar el mateix alcalde als Veïns fa tres anys en el marc de la festivitat de la Casa de Andalucía. Llavors ja hi havia un croquis, que no un plànol, però a dia d’avui, no en sabem res, per la qual cosa no entenem que hi pinta aquí la Generalitat,” assenyalen.

Afegeixen, que tant la desídia com la bona o mala administració dels diners públics, és cosa de cada Administració, en aquest cas, fora de l’Ajuntament de Lleida.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]