sábado, 29 de noviembre de 2008

La Tira


Un ex regidor socialista de l'Ajuntament de Lleida,
investigat per edificar una casa en el terme d'Alcarràs

El que durant tants anys va estar regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Lleida, Lluís Pere Alonso Ballester, està implicat en un expedient administratiu que li ha obert l’Ajuntament d’Alcarràs.

Tot ha estat descobert per el Equipo de Delitos Urbanísticos de la Guardia Civil de Lleida, en l’aclariment d’unes denuncies urbanístiques al terme d’Alcarràs. L’EDUGC que no ha donat per tancada la investigació, assegura que investiga i investigarà totes les denuncies que caiguin en les seves mans.

L’informe obert al ex regidor socialista, té a veure amb una presumpta il·legalitat segons la qual, Lluís Pere Alonso hauria edificat un habitatge en un magatzem agrícola que tenia al terme d’Alcarràs.
En l’expedient, es veu que ja consten l’informe de Secretaria i l’informe tècnic de l’Ajuntament, a més de les fotos de la casa.

El ex regidor socialista diu estar tranquil perquè ell ho va construir tot amb les llicencies corresponents i amb els projectes visats per arquitecte. El cert es que no ha contestat a la pregunta que li estan fent:
Sr. Lluís Pere Alonso, ha construït vostè la seva casa, on abans hi havia un magatzem agrícola, sí o no?

Si en Lluís Pere Alonso diu que està tranquil, jo encara n’estic més. En tot cas, per part d’un ex regidor de la guàrdia urbana, que ens ha inflat als veïns de Lleida, a multes de trànsit a tort i a dret (per excés de temps en parquímetre, o per cotxes en doble fila), tindria bemols que ara acabes descobrint-se, que mentre ens multava per incomplir una normativa, ell n’estava incomplint un altra.

Esperem que si en un moment donat, la investigació es confirma i passa a ser una infracció, l’Ajuntament d’Alcarràs ho publiqui; els Veïns de Lleida que hem estat abusivament multats, tenim dret a saber-ho.
Seria la imatge del sancionador sancionat.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]